Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze az was zatkało

widziałyscie kiedys PIEKNE dziecko

Polecane posty

Gość ze az was zatkało

? ps.oprócz swojego :D

Gość dfrgtyhuio
Że aż zatkało to nie ale podobają mi się śliczne dzieci. Nie tylko moje hehehe

widzę codziennie jak patrzę na swoje dzieci!!! :D A tak na serio to widzialam kiedyś śliczną, naprawdę śliczną dziewczynkę. Mulatka, śliczne kręcone włoski, oczka jak węgielki, bardzo symetryczna twarzyczka - po prostu śliczna :D

Gość dorotayyyyyyyyyyyyyy
Tak, dziewczynkę około 4 lat.Cudo.

Gość ze az was zatkało
czy wy umiecie czytac?

Gość ahshzhs
Tłusta twarz, broda grubasa (czyli jej nie ma) a oczy azjaty ....jak dla mnie nic ślicznego ani hipnotyzujacego.

Gość O kurcze a ja myślałam
że to karykatury :D ale tak na serio ...te dzieci wyglądają jak lalki potworki.

Gość hgnjghj
chyba zartujesz ?

tak, nawet kilka córeczek kafeteryjnych mam uważam za piękne, mimo ze widziałam te dzieci jedynie na fotkach/blogach a w realu i dość często widuję liczne dzieciaczki :D

Gość Chłopczyk którego oczka niby
wymiatają jest ok i zapewne będzie kiedyś fajny facet a dzidzia poniżej jest słodka :). Myślę że ważny u dziecka jest urok osobisty i charyzma a nie czyste piękno . Znam dziewczynkę której rysy , oczy , nosek ogólnie cała twarz uchodzi za piękną ale to piękno jest puste, typowa śliczna lala która nie ma tej iskierki w oczach a zapewne jako kobieta nie będzie miała tego wabika . Co z tego że oczy dziecka mają rzęsy jak firany czy idealne proporcje twarzy jeżeli brakuje tego czegoś? Oczywiście są i bardzo ładne buźki z tym czymś ale to rzadkość bo idealnych twarzy poprostu nie ma.

moze nie az tak abym zaniemowila z wrazenia, ale kiedys w parku widzialysmy z kuzynka chlopca moze 2-3 letniego z ojcem i obydwie sie automatycznie za nim obejrzalysmy taki byl ladny blondynek :) machal do nas, usmiechal sie a my stalysmy wpatrzone w niego z glupimi usmiechami, machajac :D no nie szlo przejsc obok niego obojetnie taki byl sliczny :)

Gość tak na serio serio
to moja córka jest piękna. ma niesamowitą urodę ,naprawdę nie wiem po kim :-) każdy się za nią obraca albo przystaje kiedy np jesteśmy na spacerze. Mówię to całkiem obiektywnie,bo mam tez syna,też jest śliczny,ale już nie tak jak mała.

Jestem dość krytyczna wobec dzieci, bo własnych nie mam, a z tych obcych potrafię wymienić, które jest brzydkie, a które ładne. Ładnych i brzydkich znam pełno, a takich naprawdę pięknych znam około 3: - siostrzenica męża- mulatka, urodą zwala z nóg, ale tak ładna, jak głupia. Ma 5 lat. - obca dziewczynka, którą często widzę. Ojciec Kurt, matka Polka. Dziewczynka ma już 8 lat, ale od maleńkości jest taka ładna. Ma burzę czarnych loków, duże zielone oczy i rzęsy jak sztuczne - syn znajomych. Mały, bo ma 2.5 roku, ale śniada cera, dłuższe lśniące czarne włosy i piękne oczy, w które chce się patrzeć