Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystrachanaaaaa

boicie się że wygra pis??

Polecane posty

Gość Pan Henio
Pokażcie mi polityka który nie garnie do siebie. Co za różnica kto wygra. Jedyna szansa to głosować na młode pokolenie. By wyprzeć mordopchajów. Pis wygra źle, Po wygra źle, Palikot wygra źle. Nic nas nie czeka tylko katastrofa bieda druga Grecja, Irlandia i koniec świata. Budujmy bunkry i zejdźmy w podziemie. Chyba że, damy szanse tym którzy nie znają komunizmu a opierają się na wiedzy z zachodu.

Gość zuala
typowa składnia wyborców PO ------ jaka partia tacy wyborcy--------------nic doda nic ujac:D Partia i czas dziadow sie skonczyla ha ha ha

Gość Antonio de
W ostatnią sobotę września zniknie z anteny Polskiego Radia program Wojciecha Cejrowskiego „Audycja Podzwrotnikowa. Prowadzący uważa, że jest to próba uciszenia go przed wyborami. Wojciech Cejrowski nie jest zaskoczony decyzją władz Polskiego Radia i przypomina, że podobna sytuacja miała miejsce także przed poprzednimi wyborami. - Cóż za koincydencja - idą wybory, i ja zawsze z tej okazji mam zamykaną audycję w której gram wesołą muzyczkę tropikalną. Ja to już gdzieś przeżywałem... aha, z okazji poprzedniej kampanii zakneblowała mnie dyrektorka Trójki. Niepolityczną audycję zawieszono bo autor po audycji, w swoim czasie wolnym, angażował się po prawej stronie barykady. Dyrektorka uznała, że jakbym się angażował po równo po obu stronach, albo siedział cicho, to mógłbym puszczać te moje tropikalne dyrdy, ale w związku z moim obywatelskim poparciem dla Marka Jurka, te same piosenki zaczynają brzmieć jak piosenki wyborcze... Hmm... idąc tym torowiskiem rozumowania różnokolorowe włosy Pani Dyrektor PR3 trzeba by zgolić na czas wyborów, bo agitują za tęczową koalicją. (Dyr. Trójki od lat farbuje włosy w pasemka o kolorach zaczynających się od niebieskiego - po niebieskim jest już tylko dziwniej i dziwniej...) - napisał na swojej stronie internetowej Wojciech Cejrowski. Znany podróżnik sugeruje, że podejmowane są próby uciszenia go, ponieważ jego audycja cieszy się sporą popularnością. - A co im ta moja audycja tak przeszkadza? Przecież jest fajna. Zwyczajnie i po ludzku fajna, miła, czasem ckliwa, momentami mądra (wszystko biorę z piosenek, nic od siebie....). No więc co konkretnie im przeszkadza? Popularność u wroga! Wróg nie powinien uchodzić za sympatycznego gościa od sympatycznej muzyczki. Wróg nie powinien pisać fajnych książek przygodowych. Wróg ma być stary, cuchnący, łysiejący (JESTEM :))), niechlujny, nudny, niechciany, znienawidzony... czyli wróg ma być ogólnie fuj, a nie twój. A jak nie jest? No to trzeba go uciszyć - wyrwać mu kabel od mikrofonu. A jakby bez mikrofonu nadal głośno śpiewał, to zawiąże mu się ten kabel zamiast krawata. (Dla objaśnienia: tę przenośnię z kablem też wziąłem z piosenki Kaczmarskiego.) - czytamy na stronie Cejrowskiego

Gość nasłynniejszy Włoch Berlusconi
dzisiaj jakoś tak wyszło i oglądałem zdjęcia prezesa Kaczyńskiego od czasów jak był premierem , i muszę powiedzieć bezstronnie, że bardzo podupadł prezes na zdrowiu i myślę, że i psychicznym, po śmierci bliźniaka. Prawdę powiedziawszy , wisi mi to jak kilo kitu, kto wygra, bo nic nie skorzystam , na tym zdarzeniu, ale po prostu po ludzku, obawiałbym się powierzyć tak odpowiedzialne stanowisko, człowiekowi tak niepewnemu jak Kaczyński, pod względem zdrowotnym. Mimo wszystko, lepiej by było, jakby poszedł na zasłużoną emeryturę i zajął się chorą mamusią, a nie polityką, bo czas palenia kukł Wałęsy juz minął, i nikt z dworu Kaczyńskiego niema odwagi mu powiedzieć, że jego czas już minął. Amen.

Gość DO BOJU POLSKO!!!!
9 PAŹDZIERNIKA GŁOSUJEMY NA OBÓZ PATRIOTYCZNY I POLAKÓW - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ

Gość nasłynniejszy Włoch Berlusconi
jako Kaszebe, szczerze wstydzę , że Cejrowski , taki wstyd przynosi Kaszubom i Polakom.

Gość lkkjjhhggf
Korwina Mikke tez kneblują, banda mafijna, inwigilacja i morderstwa, polacy powinni ich wystrzelac i tyle

Gość jak pisiory
wygraja, to religia bedzie już w złobku. teraz jest już w przedszkolu.Dzieci chodzą bo muszą. Czarna zaraza rozplenila się juz wszedzie, jak lawa wulkaniczna. Obojętnie na kogo glosopwac, byle nie na pis

"widzicie jacy mądrzy są rządzący z PISu - cały świat będzie nam ich zazdrościł " Na razie świat nie może uwierzyć, że taki cytuje "lekkoduch" jak Tusk mógł dojść do władz. Poczytaj zanim się ośmieszysz.

Gość jak pisiory
hahaha, znany podróżnik, dobre...... to jego powinni zamknać, juz za sam wygląd. Bo tej jego geby szczekającej nawet nie warto sluchać, bufon i tyle w temacie

Gość lkkjjhhggf
Oczywiście nieuki i kompletni ignoranci i kretyni wiecznie wiążą kościół z PiS, kościół nalezy wiazać z ojcem początku rozkradania kraju wałęsą, Konkordat podpisał rząd Suchockiej z UD, która zrobiła fuzje z KLD- Tusk tworząc UW - głaby i miernoty manipulowane przez TV! Zainteresujcie sie historią kraju głaby, kretyni, odpady społeczne głosujące na PO!!!

Gość 232323232323232323232323232
Nie cichnie burza po próbie ograniczenia dostępu do informacji publicznej, przeprowadzonej pod osłoną nocy przez koalicję rządzącą na ostatnim posiedzeniu Sejmu. „Zdumiewające posunięcie, „bulwersująca sprawa, „niebywały skandal tak o zmianie mówią zgodnie wszystkie środowiska gospodarcze i niezależni eksperci, poza garstką fanatycznych zwolenników rządu. Posłowie przegłosowali zgłoszoną rzutem na taśmę przez senatora PO Marka Rockiego poprawkę do ustawy, ograniczającą prawo do informacji ze względu na „ochronę ważnego interesu gospodarczego państwa. Pozwoli to utajnić wiele dokumentów, m.in. ekspertyzy i opinie zamawiane przez polityków. Kontrowersyjnych przepisów w przegłosowanej ustawie jest więcej. Chociażby ten, który odbiera sądom powszechnym prawo orzekania w sprawach dostępu do informacji i przekazuje je sądom administracyjnym, które... nie mogą decyzji urzędnika zmienić. Po głosowaniu zadowoleni z siebie posłowie PO i PSL bili brawo. Powinni jeszcze sami sobie wręczyć kwiaty zauważył Robert Gwiazdowski, prezydent Centrum im. Adama Smitha. Najciekawsze, że po tym, jak jego koledzy przegłosowali zmiany w ustawie, Donald Tusk oświadczył, że jest... „radykalnym rzecznikiem swobody dostępu do informacji i wolności. Jak pamiętamy, jest też rzecznikiem obniżania podatków zauważył sarkastycznie Gwiazdowski. Głosujcie dalej na PO :)

Gość bendzie wojna domowa
jak wygra platforma rzeki spłyną krwią

Gość Volksvagen
Pan Henio Pokażcie mi polityka który nie garnie do siebie. Co za różnica kto wygra. Jedyna szansa to głosować na młode pokolenie. By wyprzeć mordopchajów. Pis wygra źle, Po wygra źle, Palikot wygra źle. Nic nas nie czeka tylko katastrofa bieda druga Grecja, Irlandia i koniec świata. Budujmy bunkry i zejdźmy w podziemie. Chyba że, damy szanse tym którzy nie znają komunizmu a opierają się na wiedzy z zachodu Nie lubie ludzi rozleniwionych umyslowo, otepialych wrecz. Co to za chore gadki ze wszyscy politycy do d..py itd. To tak jakby powiedziec ze i tak wszyscy zdradzaja wiec nie warto sie zenic .... Zainteresuj sie jeden z drugim praca np takiego posla a pozniej zabieraj glos.

Gość jak pisiory
lkkjj ...... podaj swoje namiary to zaglosuję na ciebie. Takich jak ty nam potrzeba - oczytanych chamów, wszystko najlepiej wiedzacych, mających innych za dno spoleczne, brawo prawdziwy Polaku i katoliku!

Gość lkkjjhhggf.
za dno społeczne mam takich kretynów co nie maja mózgu, nie potrafia nawet sprawdzic na co i na kogo głosuja ale zajadle opluwaja chamsko PiS, mylą kompletnie wszystko, odwracają kota ogonem, i mam cie w doopie lajkoniku co o mnie myslisz

Gość jak pisiory
nie podniecaj się tak bo ciśnienie ci skoczy prostaku

Gość lkkjjhhggf
a zdawało mi się że to ty sie podniecasz:) ja jestem spokojny jak mało kto