Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudyna19861

mamusie zimowe bielsko biała

Polecane posty

Gość artemida z matplanety
Macie wybrane imiona?Za mna chodzi Adas,ale zobaczymy :)

nie ma co się dziwić - po 24 godzinach ... ja myślałam nad Adrian albo Patryk ... albo Filip nie wiem co wybrac :) na wizycie byłam 30 września w esku a Ty na kiedy masz wyznaczoną ?

W domu jest inaczej,spokojniej. No lece dziewczyny,zaczynam sie bac bo te skurcze znow sie pojawiły.O ile mnie nie zatrzymaja w szpitalu to bede pozniej.

Ja wizytę mam 18 października i wtedy się wszystkiego dowiem. Mojemu mężowi podoba się Tymoteusz mojej starszej córce Konrad a mi Mateusz:)

u kogo wizyta ? ja miałam u dr. Kawulok bardzo fajna sie okazała a czytałam rózne opinie o niej Mateusz mi się podoba :) Tymoteusz w sumie tez ładne :)

Przez pierwsze 4 miesiące chodziłam do dr Kawulok pozytywna kobita jednakże w ogóle mnie nie kojarzyła, za każdym razem pytała po co przyszłam:( Chodziłam do niej prywatnie ( gabinet Pod Orłem) i do tego sprzęt miała tragiczny. USG sprzed wojny nic kompletnie nie było na nim widac. Przepisałam się więc do dr Balisia i jestem bardzo zadowolona. On jest lekarzem na Wyspiańskiego i tam będę miec cc.

Ja u Biernackiego,opinie ma dobre. Trzymajcie się :)

a no faktycznie przeciez bedziesz rodzić na Wyspiańskiego niewiem skad mi sie eskulap wziął :) oBalisiu tez dobre czytałam ja zaś wybrałam Ponimasza sympatyczny bardzo :) gabinet ma ok za każdym razem robi usg u Biernackiego rodziłam pierwszym razem tez fajny ale małomówny taki cichy sie wydaje :)

Biernacki super robi cesarki ładnie zszywa prawie nic nie widac i po cc nawet nie brałam paracetamolu położna śmiała się ze dobrze narzędzia naostrzył :)

Mnie zszywała Kawulok( pierwszy poród miałam w esku) i też jestem bardzo zadowolona blizna malutka prawie nie widoczna po 4 dniach tez czułam się dobrze

no właśnie to jedyny minus ale trzeba być dobrej myśli , pierwszym razem bylo ok myśle ze teraz tez bedzie :) moge zapytać w jakim wieku jestes ? :)

Pewnie jak ciąża przebiega prawidłowo to wszystko będzie ok. Jak mojemu lekarzowi się coś odmieni to też pójdę do Eskulapa. Ja mam 25 lat. A ty?:) z jakiej częsci Bielska jesteś? Ja z osiedla Złote Łany

ja w styczniu skoncze 25 a mieszkam tak pomiędzy Karpackie-Beskidzkie :) na razie uciekam bo mi mała ładny bałagan robi :) bajka się jej skończyła to szaleje :)

ja w styczniu skoncze 25 a mieszkam tak pomiędzy Karpackie-Beskidzkie :) na razie uciekam bo mi mała ładny bałagan robi :) bajka się jej skończyła to szaleje :)

właśnie juz wiem o co miałam zapytać :) o wage :) wagi nie podawał tylko np długość nóżki a Tobie ? wiesz ile waży ? moj 4 dni temu miał 2800 chyba dość tak sporo :)

a to ja nie mam takich bajerów jak 4D ale zdjęcia tez dobre :) wyprałam właśnie wózek fotelik po starszej najgorsze za mną :)

Ja czekam na wózek mam nadzieje że jutro przyjdzie:) też muszę się zabrac za jakieś przygotowania w końcu:) a tak mi się nie chce...