Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blueberry13

Jak zdążyć z 25 minutową przesiadką

Polecane posty

Gość Blueberry13

Witam ;] mam przesiadke w leeds do aberdeen, czas to jakaś kpina, bo 25 minut i nie mam pojecia jak to dziala, moze ma ktos jakies doswiadczenia z ktorymi moglby sie podzielic?czy to w ogole mozliwe zeby zdazyc?

Nie mam pojęcia o czym piszesz, ale szybkość mogą poprawić na przykład wrotki. :classic_cool:

Gość owca gabi
Wszystko zależy od tego, czy lecisz jedną linią czy różnymi. Ja kiedyś miałam 10 minut (samolot się spóźnił) - na płycie lotniska czekało auto, którym zawieziono mnie do drugieo samolotu. To bylo chyba w Monachium. Musisz dowiedziec sie u źródła, tj. linii lotniczej.

Gość Blueberry13
mam samolot z exter do aberdeen, ale przy okazji,zeby nie bylo nudno mam przesiadke w leeds, czas na to aby wysiasc z samolotu i przesiasc sie do drugiego to 25min, liczac oczywiscie ponowne przechodzenie przez bramki,bo bagaz kieruje od razu do aberdeen,bez ceregieli, czy w ogole to jest mozliwe by zdazyc?

Gość Blueberry13
lece ta sama linia lotnicza

Gość owca gabi
Więc dowiedz się u źródła. Lufthansa czka na pasażera w takim przypadku. Ale czy Twoja linia ma tak samo - nie wiem.

Gość Blueberry13
tak uczynie, a czy dostane na lotnisku dwie karty pokladowe? czy w leeds musze leciec po druga? nigdy nie mialam przesiadki,wiec nie wiem jak to dziala...?

Gość g8idea
moim zdaniem to jest bez szans żeby zdażyć ale jak radzi przedmówca - dowiedz się u źródła i będziesz wiedział najlepiej

Gość g8idea
powinieneś/aś dostać 2 karty pokładowe przy 1 odprawie

Gość Blueberry13
jesli samolot sie nie spozni,to zdążę...jesli spozni,to prawdopodobnie bedzie problem ;]