Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta2523

dieta kopenhaska

Polecane posty

Witajcie kobitki, dziś zaczęłam diete kopenhaską, jestem po kawce :) chciałabym się dzielić wrażeniami, jest ktoś na tej diecie?

Gość ghfghghfhghfhgfghghmbnmbnmbn
tak, ta dieta jest do bani, efekt jojo i możesz zasłabnąć. to najgorsza dieta jaka może być. moja koleżanka zemdlała z wycieńczenia na niej. jak chcesz zrobić sobie krzywdę to ja stosuj.

Gość limoni
właśnie ją skończyłam tydzień temu do tego jeździłam na rowerze po 30 km co 2 dni czasem codziennie... Nie schudłam może 3 kilo a przytylam 8;/

to już nie wiem, mam doświadczenia z dietami, ale na tej jeszcze nie bylam, wczesniej przed drugą ciązą schudlam 30 kg na wymyslonej diecie przeze mnie, ale w ciazy wiadomo sie przytylo, teraz waze 76 przy 170 , moj cel na tej diecie 10 kg a po 13 dniach przejde na swoją dietę niskotłuszczowa, oprocz tego biegam, dzis czuje sie fatalnie bo jestem przeziebiona, ale dam rade :)

Gość juki psotny
faktycznie bardzo dużo ważysz ,powinnas z 15 zrzucić

heh fajnie mówić, od 6 miesiecy nie jem nic smażonego, nic dłodkiego i zero słodkich napojów, tylko woda niegazowana, schudłam tylko 3 kg, bo organiz broni sie po wczesniejszym odchudzaniu, za duzo wtedy schudłam, dlatego zaczelam tą dietę, moze pomoże :P

Gość diety_byly
Nie radze .Fakt ja ja stosowalam rok temu schudlam 7 kg .Efektu jojo nie mialam bo po niej jadlam beztluszczowo wiecej warzyw i owocow.Ale skutki uboczne mialam i to dlugo zaczely mi wypadac wlosy ,lamac sie paznokcie,podczas stosowania tej diety krecilo mi sie w glowie ,slabo sie czulam i jak nigdy przedtem czesto leciala mi krew z nosa (pewnie oslabienie) .Nie polecam tej diety lepiej mniej jesc i cwiczyc..

Widzę, że nikt nie stosuje tej diety, nikt nie chce pogadać :/ a ja mam 3 dzień i 2,5 kg mniej :)i nie jestem głodna :)

Gość ja tam nie rozumiem
nie stosują bo wiedzą jaka to głupia dieta.

Gość puknij sie w czolko
te 2,5 kg co stracilas, to tylko woda. nie spalasz tluszczu moja droga. takze mozna powiedziec ze nic nie schudlas :)

i co?uwazasz ze przez 13 dni bede tracic tylko wode? no nie wiem... ćwicze oprocz tego także to nie tylko woda moja droga albo mój drogi, kimkolwiek jestes, a wode nadrabiam bo pije 4 litry dziennie, także puknij się w głowe :]