Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojtus951

Czemu kobiety są takie głupie? Usunęła mnie z facebooka!

Polecane posty

Gość gość
No miałam tak samo jak ta dziewczyna. Kręciłam z jednym chłopakiem, dawał mi nadzieje, a potem wyjechał niby na wakacje za granicę. Po wakacjach chciałam się z nim spotkać, to oznajmił, że ma dziewczynę i nie może się ze mną spotkać. Wywaliłam więc ze znajomych, bo jaki to mój znajomy. Po roku napisał z pretensją czemu go "w********m" i że mogło być tak fajnie. Nie mogło, bo nie będę niczyim kołem zapasowym. Dobrze zrobiła ta dziewczyna.

Gość gość
Autorowi wjechało to na ego ;) myślał, że będzie mógł potrzymać dziewczynę w rezerwie, mówił że ,, to nie to", ale jednak nie chciał tego całkiem kończyć, nie chciał napisać jej prawdy co sądzi o tej znajomości-a nóż kiedyś dziewczyna mogłaby mu się przydać, gdyby mu się nudziło i nie miałby kogo por... C, wtedy by mu się przypomniało o jej istnieniu i zacząłby ja na nowo bajerowac. A tu niespodzianka,, furtka" zamknieta bo ona wywalila go z fb, nic już nie pisała, nie czekała na jego powrót z rzekomego wyjazdu, przestała zagadywac o spotkanie. Ooo biedny misio, urażone ego boli :).

Gość gość
:D Dobre.

Gość gość
ale pieprzycie,niektórzy potrafia mieć ZNAJOMYCH,a inni co się na coś napalą to przeżywają i usuwają ,jakby to były zerwane zaręczyny:-) ja mam znajomych którzy sa znajomymi i mam urażonych kolesi których nie chciałam na nic więcej to sie obrazili i pokasowali mnie :-) jejeciu jejcu straszne rzeczy haha

Gość gość
i o żadne ego nie chodzi ani przetrzymanie,bo ja nic nie obiecywałam więc nie wiem skąd jakieś urazy,tzn wiem i rozumiem ale to trochę śmieszne faktycznie

Gość gość
baby to jeszcze rozumiem bo to od razu chcą śluby poznać teściową już na drugim spotkaniu ale faceci :-)

Gość gość
02.43 bo Ty jesteś kobietą a to faceci chcą zwykle w odwodzie trzymać niektóre kobiety, tak,, w razie czego", jakby im się nudziło, nie mieliby innych opcji to taka która trzymają w rezerwie będą chcieli na sam seks urobic. Zsarzalo wam się że kogoś poznał iście, jakiś czas pisaliście, spotykaliście się, nagle facet przedstawiał się odzywać, a po kilku tygodniach lub miesiącach jak gdyby nigdy nic zaczynał znowu pisać, interesować się? I pewnie głupio się tłumaczyć, dlaczego wtedy zerwał kontakt podając jakąś ścieme (a prawda była taka że pozna inna, zaczął z nią kręcić ale nic z tego nie wyszło i teraz przypomniał sobie o rezerwowej). Właśnie dlatego faceci wprost nie napisza,, to nie jest to" żeby mieć otwarte furtki, a nuż kobietę złapie się na jakiś go ścieme. Te mądrzejsze kobiety już nie chcą znać takich kolesi, skoro urwał wcześniej kontakt a teraz nagle piszą znowu to wiedza, se są dla tych facetów opcjami B, C itd...

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość Neyla86

Mnie z fb wyrzuciła ciotka, bo miałam odmienne zdanie w jednej kwestii XD