Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donald matole-do niedzieli

Tragedia w Zielonej Górze - zamieszki po śmierci kibica

Polecane posty

Gość głąby,barany,nieudacznicy
*rzadko

Gość a mnie to lata
o tak fiu fiu:P

Lady idź na ulicę za 2tys miesięcznie, niech cię szkalują z każdej strony. W Polsce policjant jest nikim, bardziej liczy się słowo zbrodniarza. Ciekawe jaki nr telefonu wybieracie w razie zagrożenia i na czyją pomoc liczycie, pomyślcie..

Gość Beate Kempe
ja tam mogę poręczyć za ten tłum, on nie robił niczego złego bijąc tą policjantkę - winny był i tak premier

Gość raczej mochery z mózgami
wypranymi przez radio Maryja :O to jest dopiero wstyd 🖐️

Ale policjant to tylko człowiek,sam sobie wybrał taką pracę,to nie jest sprawiedliwe ze za zabójstwo głowy rodziny,ojca który był żywicielem rodziny bandyta dostanie 5 lat,wyjdzie po 2,5 za dobre sprawowanie a za zabójstwo POLICJANTA polityka jest inna, ROSALINDA PACZEKO A wstyd to mi jest za was pisowce i mohery

Gość plmfgyhdjihvhjxcvh hbcjxncgfv
z czego robicie halo wybiegł wpadl pod koła i tyle nic nie zwykłego czy to auto policyjne czy cywilne bez znaczenia ,

no właśnie, o tym mówię. A gdyby za zaabójstwo czy atak na gliniarza karali tak samo jak za zwykłego obywatela to dopiero nie mieliby oni z czym na ulicy siępokazać. Zero respektu przed mundurem, zero strachu przed kara i tym samym rozpasanie bandytów na ulicach. Taka mądra nie byłabyś Lady gdyś bała się wyjść na ulicę bo zakapturzony ciul gwałciłby,rabował i zabijał

Gość niedobrze_mi
Zapomniałam wziąć dzisiaj śniadanie do pracy, to wszystko wina Tuska, teraz przez niego głoduję!

głąby,barany,nieudacznicy Prawo powinno być równe dla nas wszystkich Zostanie zabity zwykły człowiek to do piachu i nikt o tym nie pamieta a gdy idzie o policjanta wtedy jest wielkie hallo

Gość zegnaj tusku
i z rana tusk rozrabia ? ja nie moge