Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie imie

Lilianna czy Elena ?

Polecane posty

Gość jakie imie

Które imię ładniejsze? Dodam ze nie mieszkam w POlsce i chce aby imię było uniwersalne :)

Gość uitjytuoliyugyku
Elena

Gość wredna małpa27
elena :)

Gość jakie imie
Lilianna miałam juz wybrane jak byłam w pierwszej ciązy ale urodzil sie synek, no a teraz mi sie własnie jeszcze Elena spodobała. Dwóch imion nie chce dawac więc musze wybrac któres z tych.

Gość Lilianna - mi się podoba
Lili

Gość banan i owsianka
Lilianna, choć średnio mi się podoba. Elena paskudne.

Kochana wybierasz imię dla własnego dziecka i nasza pomoc na nic się tu nie zda :)) Każdej kobiecie podoba się inne imię możesz dać oba na pierwsze imię i na drugie :) Pamiętaj że to Ty będziesz do córeczki mówiła po imieniu przez całe życie :) My możemy Ci tylko napisać które nam się podoba ale wybór jest tylko i wyłącznie Twój :) Pozdrawiam

moja córa miała być Lili, ale urodził się chłopak a więcej dzieci nie planuję....ale imię cudne, Elena też ładne, ale Lili - cudne

Gość jakie imie
Agnesia- wiem że to moja decyzja:) Ale interesuje mnie zdanie innych:) Większośc jest za Lilianną i to imie miałam juz wybrane jak byłam w poprzedniej ciazy, ale urodził sie synek:) No a teraz spodobało mi sie Elena, wczesniej nie słyszałam tego imienia i nie znam ani jednej osoby o tym imieniu, a Lilke znam jedna i to juz starsza babka.

Gość jfgdgjkfdjkfdl
liliana zdecydowanie. Elena to mi się z pamiętnikami wampirów kojarzy, a tam taka jest rozmemłana że się patrzeć nie da:)

Gość jakie imie
no i dokładnie z tego serialu, to imie mi się spodobało:P Dopiero tam je usłyszałam, ale moaj siostra pracowała z kobieta co jej córka tak ma na imie a juz ma 20lat :)