Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u4uiiui

kazdy facet z ktorym sie spotykam wspomina po jakims czasie o seksie

Polecane posty

Gość u4uiiui

nie jestem zadna tam nie wiem zelazna dziewica czy cos;o ale jak na 2 randce on robi jakiees insynuacje:o to szlag mnie trafia albo piszemy smsy a ktorys tam zaczyna cos w stylu-leze w lozeczku moglibysmy razem:o zrywam takie znajomosci czemu wy tacy szybcy jestescie??:o co myslicie ze jedna rozmowa i 2 randki to juz seks powinien byc?? no ludzie:o nawet miesiaca juz wam sie nie oplaca czekac??

Gość u4uiiui
dodam ze mialam juz 10 partnerow, ale kazdy musi czekac, a nie ze od razu pojde z nim do lozka:o

Gość kobietakobietka
i dobrze, zrywaj takie znajomosci, ja zawsze tez trafialam na takich..

Gość u4uiiui
mam swoje zasady

Gość u4uiiui
mialam 2 partnerow z jednym poszlam po roku z drugim po 6 mc teraz widze ze mezczyzni zrobili sie tacy szybcy ze i miesiac to za dlugo na czekanie;) fajnie nie?

To że napisał Ci że "fajnie jak byśmy razem sobie poleżeli w łóżeczku" to nie znaczy że ma na myśli seks. Nie każdy facet taki jest.

Gość u4uiiui
tak?? a mi lezenie z obcym prawie facetem w lozku jakos nie podoba sie specjalnie

Gość pewnie że dość szybko
ale w sumie facet po to własnie spotyka się z kobietą :) Gdyby nie seks, to ludzie nie łączyliby się w pary:)

Gość u4uiiui
tych 10 to byl podszyw malo bystry regresie;) kazdy by sie domyslil ale nie ty;D

Mężczyźni się nie zmienili. To kobiety zmienne są. Zacytuję: "palą, piją, przeklinają to jeszcze nic. Na potęgę szmacą się z przypadkowymi facetami, najlepiej co imprezę z innym.I ten ich wygląd, praktycznie żadna nie ma już na sobie normalnych ciuchów w czasie spotkań towarzyskich ale nie tylko bardzo często w szkole, na uczelni lub w pracy, niemal wszystkie świecą gołym tyłkiem lub cyckami na wierzchu. Jaka jest właściwie dziś definicja kobiecości? bo czasami mam wrażenie że kobiety czują się dziś bardziej męskie od mężczyzn." Kiedyś żeby usłyszeć brzydkie słowo z ust kobiety? Teraz to normalka ;o Tak samo z resztą.

Gość u4uiiui
zaraz powie ze to my uogulniamy twierdzac ze kazdy facet chce seksu odrazu:o

@Bielyje Rozy Oczywiście że nie wszystkie. Ale chyba zgodzisz się ze mną że "kobiece kobiety" to już rzadkość.

Gość babeczzka
Bo faceci nie kalkulują tak jak baby co się opłaca a co nie. Tylko działają instynktownie. I nie łapię za bardzo o co chodzi z tym czekaniem po pół roku. W imię czego tyle czasu mam się męczyć? Bo nie wiem jak Ty, ale ja libido mam niestety wysokie i chyba non stop bym się wkurwiała przez te pół roku jakbym miała czekać z kalendarzem w ręku czy już mogę.

Gość Kobiece kobiety i mescy mezczy
zni to owszem rzadkosc: i dobrze. Ewolucja wyparla nieudane twory. Przypominam, ze kiedys meskosci dawano prawo do zdrad i hulaszczego trybu zycia, a kobiety byly dziecinnymi, naiwnymi mimozami. Chyba dobrze, ze sie to zmienilo

Gość amissy
Kobiece kobiety to rzadkosc ale widac jaki wy macie do nich stosunek, sytuacja: autobus, stoi trzech chlopakow, niedlaleko siedzi ladna dziewczyna ubrana w sukienke marynarke i szpilki. Patrza sie na nia od zcasu do zcasu, nagle na przystanku drzwi sie otwieraja i wsiada wytapetowana laska w krotkich spodenkach dzinsowych z natapirowanymi wlosami, wyglad typowo kurewski i tych trzech chlopakow wzroku nie moglo od niej oderwac. ajj i jak tu kobieta ma byc delikatna ,swieza i kobieca..

Gość Ja sie nie obrazam o takie
rzeczy. Dlaczego bym miala? Przeciez nie musze isc z nim do lozka jesli nie chce

Gość u4uiiui
ale jak kobieta zacznie sypiac z kazdym po 2 randkach to w pare mc bedzie miala przbieg 10 -ciu w lozku i taki regres bedzie twierdzil ze to dziwka :o kumasz?? zreszta co za frajda sypiac z kims kogo sie ledwo zna:o

bardzo @Bielyje Rozy "Oczywiście że nie wszystkie. Ale chyba zgodzisz się ze mną że "kobiece kobiety" to już rzadkość." Nastały takie czasy, że kobiety muszą 'wkładać spodnie'. Równie dobrze mogłabym posłużyć się Twoją wypowiedzią i zapytać gdzie są ci 'męscy mężczyźni'? Czemu obecnie jest ich jak na lekarstwo?

"Nastały takie czasy, że kobiety muszą 'wkładać spodnie'.". Dobrze powiedziane. Ja bym chciał aby tak teraz nastały lata 80. Wtedy na pewno miał bym szansę na założenie rodziny. Teraz nie mam szans z kobiecymi "standardami".

Gość u4uiiui
bardzo a to czemu??

Czemu? Ponieważ wtedy kobiety były normalne, nie zależało im aby mężczyzna był pro bogatym przystojnym koksem z charakterem. Ludzi łączyła miłość a nie to co związane z człowiekiem.

bardzo "Ja bym chciał aby tak teraz nastały lata 80. Wtedy na pewno miał bym szansę na założenie rodziny. Teraz nie mam szans z kobiecymi "standardami"." Więc staraj się o względy tych niestandardowych, czemu z góry zakładasz niepowodzenie?

Gość nie idź na wybory
też mnie to wkurzało aż poznałam mojego narzeczonego, który nie pozwalał sobie na takie uwagi wobec mnie po prostu to kwestia dojrzałości, wychowania i elegancji z tych internetowych onanistów nic już nie będzie :O