Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u4uiiui

kazdy facet z ktorym sie spotykam wspomina po jakims czasie o seksie

Polecane posty

Gość u4uiiui
bardzo ale piekna laska wobcislym skapym stroju nie pogardzisz?? haha

"bardzo ale piekna laska wobcislym skapym stroju nie pogardzisz?? haha" Oj, zdziwiła byś się!

Gość u4uiiui
bo wy chceciie piekne chetne gorace sprzataczki praczki kucharki zeby dziecko urodzila i jak modelka wygladala zeby pracowala i dobrze zarabiala a sami mozecie dac fiuta pseudo milosc:D dopuki piekna i mloda potem wymiana kase

piekne chetne gorace sprzataczki praczki kucharki zeby dziecko urodzila i jak modelka wygladala zeby pracowala i dobrze zarabiala" powiem ci że mało znasz sie na facetach :) podkreslę słowo FACET !!!!

Gość u4uiiui
regres po twoich durnych tekstach nie smiem cie nazywac "mezczyzna" :o

@u4uiiui Dla mnie liczy się charakter, osobowość i sposób poglądu na świat. Reszta to dodatki, które nie są niezbędne.

@u4uiiui A ja nie śmiem Cię nazywać kobietą. (I mówiącą poprawnie po polsku).

a w ogóle to daje -10/10 bo to następna "dziołcha" którą pewnie koles "przeleciał" i zostawił a teraz płacz,łzy i szloch :)

Gość babeczzka
u4uiiui Strasznie uogólniasz, aż się rzygać chce jak się czyta takie głupoty. Świat ma różne odcienie a nie biały albo czarny. I jak ktoś słusznie zauważył to idiotyzm zrywać z tego powodu znajomość. I jak facet chce stworzyć z kimś związek, ale ma do wyboru czekać pół roku albo od początku poznawać sie również od tej strony, to zgadnij kogo wybierze jak jest mądry :]

Gość to prowo tej samej imbecylki
co zawsze albo imbecyla :D

bardzo "Dla mnie liczy się charakter, osobowość i sposób poglądu na świat. Reszta to dodatki, które nie są niezbędne." Skoro sobie wbiłeś do głowy przeświadczenie, że obecnie kobiety 'szmacą się na potęgę', to ciężko Ci będzie zaufać jakiejkolwiek kobiecie.

Gość u4uiiui
to co radzisz isc z kazdym na 2 randce do lozka bo on chce na pewno stworzyc staly zwiazek a wiec nie ma sensu czekac?? haha no prosze cie

@Bielyje Rozy To nie ja wypowiedziałem te słowa, ja tylko je "zacytowałem".

@u4uiiui Pooooooozdro. Może będzie to dla ciebie trudne, ale skup się i pomyśl że jest coś takiego jak "męska logika". I nie zgadzam się z twoimi słowami bo trzeba mieć naprawdę niesmaczną zupę w garze żeby tak postąpić. I nie zawsze się tak zdarza.

to co radzisz isc z kazdym na 2 randce? w twoim przypadku proponuje odwiedzic lekarza psychiatrę i opowiedziec mu o swojej traumie porzucenia :P

Gość WOW! LOL!
Seks dopiero po drugiej randce?!? WOW! Przecież jest zasada - najpierw seks później randka! WOW! Nic dziwnego, że od Ciebie uciekają :/

Gość oj dziewczyno dziewczyno
zbyt daleko idące wnioski wyciągasz to, ze ci facet napisze , ze fajnie by było lezeć razem w łozeczku, to wcale nie oznacza, ze jak sie z nim spotkasz nastepnym razem to cie zaraz do wyra zawlecze to raczej ty masz jednoznaczne skojarzenia facet jest zwyczajnie normalny i zdrowy, jak mu sie kobieta podoba to jakies tam aluzje robi , nie grzej sie tak z tego powodu jakby było tak, ze nic by nie wspominał i nawe za reke cie nie wziął , to byś tu wypisywała, ze coś pewnie z nim nie tak,. że pewnie mu sie nie podobasz, ze nie czujesz sie kobieta itp

"Nie poruchasz sobie bracie, kiedy gównem śmierdzą gacie. Nie poruchasz sobie siostro kiedy gównem wali ostro." Z dedykacją dla maliny! - Bardzo

Gość u4uiiui
wolalabym jednak zeby na drugiej randce obcy facet nie pisal o lozku taka dziwna i moze jebnieta wedl was jestem ale coz nic na to nie poradze pa

Koleś chciał być po prostu miły i myślał przyszłościowo :classic_cool:. Można było by tak powiedzieć.

@u4uiiui Skoro zawsze trafiasz na takich facetów to pewnie poznajesz ich w klubach wypełnionych właśnie takimi osobnikami płci przeciwnej (myślącej inaczej?).

Gość WOW! LOL!
Pożegnała się z nami :( Stłamsiliśmy ją :( ... Przyznać się, kto napisał do niej o łóżku, że sobie poszła? :D

Gość co za nieużyta panna
dziewicą nie jest, a ruchać się nie chce :o

Gość u4uiiui
dziewica nie jest ale nie chce sie ruchac odrazu tylko sie poznac dobrze:o ciemniaki i poczuc cos do tego kogos

Gość babeczzka
to co radzisz isc z kazdym na 2 randce do lozka bo on chce na pewno stworzyc staly zwiazek a wiec nie ma sensu czekac?? haha no prosze cie Przecież nie ciągnęli Cie do łóżka tylko robili aluzje. Na które miałaś okazję odpowiednio zareagować. Ty rozdajesz karty. Nie rozumiesz tylko, że z jednym facetem chcesz czekać bo nie jesteś pewna, a z innym wystarczy kilka spotkań, żeby wiedzieć, że to dobry materiał na faceta. A jak ciągnie was do siebie, to ja nie rozumiem w imię czego czekac?