Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u4uiiui

kazdy facet z ktorym sie spotykam wspomina po jakims czasie o seksie

Polecane posty

Gość oj dziewczyno dziewczyno
to mu powiedz, ze sobie nie życzysz takich tekstów, bo uważasz, że chce cie tylko przeleciec :) popuka sie w czoło i tyle go zobaczysz hehe myśle, ze ty bardziej myslisz o tym seksie niż on, tzn masz tak jednoznaczne skojarzenia , ze historia, wyluzuj kobieto bo naprawde jak nie chcesz pójść z facetem do lóżka to nie idziesz i tyle mozesz pisać ty lub on setki dwuznacznych smsów i co z tego ???

"A jak ciągnie was do siebie, to ja nie rozumiem w imię czego czekac?" W imię ślubu!

bardzo @Bielyje Rozy "To nie ja wypowiedziałem te słowa, ja tylko je "zacytowałem"." Nie jestem ślepa, widzę, że jest to cytat, jednak chodziło mi o to, że skoro się do tego odniosłeś w swojej wypowiedzi i przyznałeś rację Autorowi, to chyba mogłam tego użyć jako swoje argumentu?

@Bielyje Rozy Jak nie jak tak! Przyznaję rację autorowi ale nie znasz mnie i nie masz możliwości wiedzieć czy coś odróżnię od czegoś czy nie :classic_cool:.

Gość u4uiiui
porzadne dziewczyny nie sypiaja z byle kim i byle kiedy

@Bielyje Rozy Sorki miałem na myśli zaufanie. Chyba nie trudno będzie mi zaufać kobiecie jeśli będę ją dobrze znał i wiedział że nie praktykuje takich pustych "zajęć?", rozrywek.

@u4uiiui "porzadne dziewczyny nie sypiaja z byle kim i byle kiedy" Tak! Na wszystko jest wyznaczona pora - weekendy po imprezie :classic_cool:. Ale jeśli chodzi o porządne dziewczyny to tak.

Gość u4uiiui
nie chodze na imprezy;) ale innym nie zazdroszcze ze chodza ale widze ze ty masz z tym problem

Gość u4uiiui
jestem nudna jak flaki z olejem

bardzo @u4uiiui "Nigdy nie byłem na imprezie w klubie czy jakiejś domówce." Nigdy nie byłeś, ale z góry zakładasz, że są to 'puste rozrywki'. Oczywiście nie mam zamiaru bronić nikogo w tej kwestii, ale ja nie cierpię generalizacji, w różnych miejscach znajdziesz różnych ludzi, ot co.

Gość babeczzka
bardzo A w jakim celu chcesz czekać do ślubu?

@Bielyje Rozy Nie muszę czegoś sprawdzić, przetestować czy zrobić aby ocenić czy jest to puste, (złe?).

@ Bardzo - generalnie w latach 80' w Polsce niewiele było, a skoro nic nie było, to i ludzie nie mieli kosmicznych wymagań sama miłość wystarczyła (teraz człowiek się miłością ani nie naje, ani się w nią nie ubierze, ani biletu na kzk nie kupi), kapitalizm nas trochę rozpuścił stąd męskie kobiety i kobiecy mężczyźni, stąd ta cała sodomia ;)

Mnie tez to drazni czasem, ale przez cale zycie swoje nie poznalam faceta, ktory by nie zahaczal o ten temat juz na poczatku. Zreszta wole to, niz jakiegos co by do slubu chcial czekac :o

Gość babeczzka
Heh więc to Twoja recepta na udany związek? A ja znam parę, która się rozstała po ślubie, bo ona miała dużo mniejsze potrzeby w łóżku niż on.

Gość babeczzka
Ale moje i innych doświadczenia pokazują, że Twoje poglądy na temat seksu w związku są do dupy a Twoje ideały nie mają pokrycia w rzeczywistości :]

Gość teh way is shut
"albo piszemy smsy a ktorys tam zaczyna cos w stylu-leze w lozeczku moglibysmy razem zrywam takie znajomosci czemu wy tacy szybcy jestescie?? co myslicie ze jedna rozmowa i 2 randki to juz seks powinien byc?? no ludzie nawet miesiaca juz wam sie nie oplaca czekac??" pewnie mysli ze tobie sie chce dlatego takie rzeczy gada ... ogolnie chyba sie nie dogadaliscie albo za szybkio sie dogadaliscie i chlopak cie odrazu przejzał ... tak czy inaczej masz przejebana bo nie wazne jak odpowiesz wyladujesz z nim w łózku w koncu albo bedziesz miała to co wyzej w pierwszym poscie napisalas ... zła jestes na siebie ze nim gadałas?

@babeczzka Może i tak. Jest to spowodowanie całkowitym brakiem praktyki i doświadczenia.

Gość babeczzka
A dlaczego nie praktykujesz?:) Pewnie jeszcze młody jesteś?

W sumie niewiadomo co gorsze, taki co po drugim spotkaniu ględzi o 'pozycjach' czy taki który nawet po pół roku nie wykazuje żadnych oznak ''męskości'' :o

@babeczzka Mam 23 lata i jestem samotnikiem. Nigdy nie miałem okazji poznać kogoś bo wszyscy zajęci sobą, znajomymi, rodzinami. I już nigdy nikogo nie poznam. Chociaż bardzo bym chciał założyć rodzinę. Mieć dwójkę dzieci, zabierać żonę w romantyczne miejsca. Jeździć z nią w góry lub nad może. Zabierać ją na spacery do lasu. I wiele wiele więcej mógłbym robić. Ale nie mam z kim :(.

"W sumie niewiadomo co gorsze, taki co po drugim spotkaniu ględzi o 'pozycjach' czy taki który nawet po pół roku nie wykazuje żadnych oznak ''męskości'" a meskosc to gadanie o seksie i pozycjach? czy raczej postawa myslenie i czyny o tym swiadcza a nie paplanie i mielenie jezorem jak krowa... bo mi sie wydaje ze krowa która duzo muchy mało mleka daje ... facet który duzo gada mozesz byc pewna ze własnie tego nie czuje i nie ma w sobie...

Gość babeczzka
A skąd pomysł, że już nikogo nie poznasz? A ja właśnie z takim samotnikiem jak Ty się związałam. Ale on nie użalał się nad sobą tak jak Ty. On taka ma po prostu naturę. I w sumie to nie spodziewał się, że ktoś może go jeszcze pokochać. Ale dał nam szansę:)

@ the way .. - chodziło mi raczej, o wykazywanie jakiekolwiek zainteresowania swoją partnerką, swego rodzaju pożądaniu jej, a nie zupełnej obojętności. Ja to odbieram tak, że jeśli ktoś wali jakimś podtextem o zabarwieniu erotycznym w moją stronę - to wykazuje przejaw właśnie takiego pożądania ;)