Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna1990...

Nie mam żadnej przyjaciółki, koleżanki ,chłopaka ..Jestem strasznie samotna :(

Polecane posty

Gość samotna1990...

Mam tylko jedną znajomą z roku ,czasami sie widujemy ,pogadamy na gg i tyle. Mialam przyjaciolke w liceum , wyjechała na studia do innego miasta, ja do innego. Chciala się przeniesc do mnie, ale została jednak w Lublinie. Kontakt znow sie urwal ,zapewne na dlugie miesiące. Z dziecinstwa nie utrzymuje zadnych kontaktow, stali sie obcymi ludzmi ,nawet czesc nie powiedzą :/ Na uczelni nie poznałam nikgoo ,tzn poznałam ale rozmawiamy tylko tam , o zajęciach , o pogodzie i tym podobne głupoty. Wracam do pustego mieszkania. Jest mi strasznie smutno :( Nie wiem co robić , wszystko mnie denerwuję , pozbyłam się telewizora z domu bo mialam go dość. Wynajmuje mieszkanie z jedną kobietą , ona wiecznie pracuje albo jezdzi do rodziny, przychodzi tylko na noc ,więc do rozmowy nie mam nikogo. eh

Gość majkiiiii
BIELYJE ROZY TO ANETA 90-210 === fuuuj :O

Gość bidibidi
znajdź sobie faceta i problem załatwiony

Gość samotna1990...
gdyby to było takie prosto to bym go miała

Gość bidibidi
zawsze jest proste, może zbyt dużo oczekujesz lub sobie wymarzyłaś ideał, którego nie znajdziesz...

Autorko, to idź może do pracy? I dlaczego nie poznałaś bliżej kogoś na tej uczelni? Nie byliście zgraną grupą czy jak?

Gość pani lożka psycho
autorka to zapewne cicha ,nieśmiała, dziewczynka z kompleksami... Standard :O zupelnie jak prawiczki zaloz sobie konto gdzies w internecie, od razu kogos poznasz

Gość równiez zapraszam na moje
zamieszkaj w akademiku gwarantowane min, 200 nowych znajomych

Też jestem samotny :(. Nigdy nie miałem przyjaciół, znajomych. Nikogo nigdy nie miałem. Zawsze byłem sam. A wszyscy kłamali, "oo, przystojniak rośnie. będą się dziewczyny zabijać o ciebie". Haaha zabawne. Chciałbym żeby tak było. Na zawsze sam, nie z wyboru :(.

@Bielyje Rozy Mnie nikt nie lubi więc dlaczego autorka miała by robić wyjątek :(?

Gość mnie tez nikt nie lubi///
Mnie tez nikt nie lubi :( jestem samotny jak palec :(

Gość kamilla1005
ja wyjechałam za granicę, dziś mam wolne w pracy i też czuję sie samotna :( mało osób tutaj znam, nie ma się do kogo odezwać :/

bardzo @Bielyje Rozy "Mnie nikt nie lubi więc dlaczego autorka miała by robić wyjątek ?" Ja Cię lubię. :D Autorka też, tylko siedzi przyczajona na tym topiku i obserwuje. Pewnie nie wie jak do Ciebie zagadać. :P

Gość Vade
A z jakiego jesteś miasta?

Gość mały odkrywca
"oo, przystojniak rośnie. będą się dziewczyny zabijać o ciebie" bo facet ma być męski odważny i zdecydowany a nie przystojniak:O

@Vade "A z jakiego jesteś miasta?" Kto? Ja!? Ja mieszkam za granicą, w Wielkiej Brytanii.

Gość nieodp
Bielyje rozy to ZJEB nołlajf Aneta 90-210 :O

@Bielyje Rozy Nie potrafię nikogo poznać. Chciałem poznać kogoś w Polsce lecz nie umiałem. Wyjechałem tutaj sam z nadzieją że będzie inaczej, lecz jest tak samo. I już tak zostało. Żyję sobie tutaj sam, pracuję na budowie i jest mi dobrze. Brakuje mi tylko rodziny, miłości do szczęścia.

Gość mały odkrywca
Bardzo no to niestety muszę Cię zmartwić. Jeśli się nie otworzysz na drugiego człowieka będziesz sam. Znam to z doświadczenia;)