Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile wasze córki

Ile wasze córki mają kurtek/ plaszczyków

Polecane posty

Gość ile wasze córki

w sezonie jesień- zima?

Gość teosia
2 jesienne plaszczyki 3 kurteczki na zime i 2 bezrekawniki

Gość Zosia40
Na każdy sezon ma lepszą i gorszą kurtkę, gorszą na podwórko, sanki. Płaszczyków nie kupuję bo moja nie lubi.

Gość teosia
grejs keli:) no 3..jedna lzejsza, druga taka na duzy mroz a trzecia taka bardziej wyjsciowa:) to duzo??

Gość ile wasze córki
No bo moja ma właśnie: jesienny płaszczyk 2 kurteczki wyjściowe 2 do zabawy na podwórku cieniutki płaszczyk do sukienki 2 kurtki wyjściowe zimowe kurtkę zimową na podwórko I zastanawiam się czy trochę nie przesadziłam z tymi zakupami. Bo mąż twierdzi ze zdecydowanie poszalałam.

no ja dla syna w tamtym roku miałam jedną...i w tym też będzie miał jedną. jak jest duży mróz to zakładam po prostu cieplejszą bluzę pod spód. no i nie ma rozdziału czy wyjściowa czy na sanki chodzi w tej samej. w zeszłym roku prałam ją tylko 2 razy - nie było potrzeby więcej. raz dwa wyschła przy grzejniku. i nie to że żałuję dziecku po prostu uważam że jedna kurtka na zimę wystarczy.

Gość ile wasze córki
grejś dla synka też mam jedną wyjściową i jedną na sanki, a na jesień jedną do zabawy, jedną wyjściową i bezrękawnik. Synek to co innego. Właśnie rozmawialam wczoraj z mezem ze synek ma jedne buty na sezon, 2 kurtki kilka par spodni i sporo bluzeczek i go w to ubiore i wygląda ładnie i modnie. Córce się szafa nie domyka, o butach już nie wspomnę. Inne do spodni, inne do spódnicy. Ale z nami tak samo. Mąż ma 2 kurtki i 2 pary butów a ja samych butów chyba z 15 par różnych. Kobiety potrzebują więcej. Dlatego pytalam o córeczki, nie o synków.

Póki co ma wiatrówkę, skórzaną "pilotkę" i jedną kurtkę zimową. Zastanawiam się nad płaszczykiem. Ale jakbym zobaczyła fajną i wartą swojej ceny zimową kurtkę to pewnie bym jej jeszcze jedną kupiła.

Gość u mnie tak....
5 kurtek jesiennych ( kazda inny fason i kolor ) 4 kurtki zimowe ( kazda inny fason i kolor ) 2 plaszczyki - jeden jesienny i jeden wiosenny