Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maddddalenka

Wulgarny(???) mąż...

Polecane posty

Gość Maddddalenka

Hej. Chciałam się tyko zapytac, czy tez macie tak jak ja i nie lubicie kiedy mąz mówi przy Was wulgarnie o seksie. Ostanio mielismy kilka towarzyskich spotkań i mąz opowiadał kawały. Padały w nich słówka typu rżnięcie (wiadomo kogo) i "zapinanie żony od tyłu". - nawet nie wiedziałam ze to sie tak mówi...Powiem Wam szczerze, ze ja w łózku nie jestem pruderyjna, ale jak w towarzystwie on tak mówi, czuję sie hmm... zażenowana..dla mnie to wulgarne i takie prostackie. Przeszkadza mi to bardzo i jak mamy się kochać to przypomina mi się jak o tym mówi i czuję się dośc ..przedmiotowo.... Powiedzcie, czy ja przesadzam?

Gość nie przesadzasz ani trochę
powiedz mężowi,że cię to razi i że czujesz się właśnie tak przedmiotowo. Faceci maja wyczucie jak słoń w składzie porcelany i pewnie mu do głowy nie przyszło,że to jest dla ciebie obraźliwe

Gość niedobrze_mi
Tu nie chodzi o pruderyjność....co innego mówić tak sobie w sypialni (jeśli to kogoś kręci) ale w towarzystwie to brak klasy, szacunku i generalnie żenujący poziom.

Gość nie wiem czy ktos z was byl
przesadzasz, nie wymyslaj paniusia ą ę ja nie moge :/

Gość ale ja też
tak mam że mój chłopak jak opowiada jakieś kawały o seksie to wali takie właśnie testy w towarzystwie i ja jakoś głupio się przy tym czuję

Gość ale ja też
nie podoba mi się to bardzo

Gość Maddddalenka
Dzieki, w takim razie widze ze nie jestem sama z tymi odczuciami. Przeciez mozna rozmawiac o seksie i opowiadac o tym kawały, ale naprawde jest mnóstwo innych słów, nie tak dosadnych. I tak jak ktos napisał powyzej -co innego jak sobie mówimy coś sami w sypialni i nam sie obojgu podoba, a co innego w mieszanym towarzystwie