Major G. 9 Napisano 4 godziny temu Wszystkim mamusiom. 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 61 Napisano 4 godziny temu pieprz sie ucieszy ze jej buziaczki dajesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 79 Napisano 4 godziny temu 49 zł za kwiatki, a trzeba było iść na łąkę nazbierać za darmoszke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 255 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Buziaki dla Jeżowej, Qwerty może Elki reszta ci przywali w pysk i bukiet na twarzy polamie bo jest agresywna huh Edytowano 4 godziny temu przez szmul 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 245 Napisano 4 godziny temu Ja mamie kupiłam hortensje w doniczce i zestaw herbat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 79 Napisano 4 godziny temu Mam nadzieję, że mama doceni i da stówkę, żebym nie był stratny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 4 godziny temu Takie dni- Dzień Babci, Matki itd zostały stworzone tylko po to, żeby męczyć normalnych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 255 Napisano 4 godziny temu A Dzień Ojca też? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Takie dni- Dzień Babci, Matki itd zostały stworzone tylko po to, żeby męczyć normalnych ludzi. To zupełnie jak Kafeteria. Też istnieje tylko po to żeby dręczyć normalnych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 79 Napisano 4 godziny temu Chłop ma wywalone jaja w dzień ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: A Dzień Ojca też? Też. Tak poważnie komu np potrzebny jest gipsowy jacht albo zegarek z makaronu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Też. Tak poważnie komu np potrzebny jest gipsowy jacht albo zegarek z makaronu? Zrozumiesz za 30 lat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 255 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Też. Tak poważnie komu np potrzebny jest gipsowy jacht albo zegarek z makaronu? Aha już myślałam no niektórzy się cieszą z atencji i nie potrzebują nie wiadomo czego wy pewnie musicie mieć prezent mocno pieniężny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: To zupełnie jak Kafeteria. Też istnieje tylko po to żeby dręczyć normalnych ludzi. Ostatnio bardziej mnie bawi niz dręczy - najbardziej dręczył mnie tu brak jakiejkolwiek logiki, ale sie przyzwyczaiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, szmul napisał: Święto jak święto dla mnie bez różnicy ale madki to większe ścierwo społecznie niż ojdzowie i gęby które powinny harować żeby nie korciło aby im przyprdolic a nie żeby jeszcze im kwiatka podarować, życie A ja tam kocham swoją mamę. Tak się składa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Zrozumiesz za 30 lat. Za 30 lat nie będę żył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Ostatnio bardziej mnie bawi niz dręczy - najbardziej dręczył mnie tu brak jakiejkolwiek logiki, ale sie przyzwyczaiłem Mi jako umysłowo totalnie chaotycznemu nie prz dziadzia brak logiki. I chyba dlatego tu kwitnę. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: Aha już myślałam no niektórzy się cieszą z atencji i nie potrzebują nie wiadomo czego wy pewnie musicie mieć prezent mocno pieniężny Jedyny prezent, którego pragnę to święty spokój. Ale przez najbliższe jakies 20 lat nie zapowiada się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Za 30 lat nie będę żył. Nie jestem wróżka ale stawiam, że masz potencjał, żeby prz żyć jeszcze 30 lat. No chyba, że właśnie dajesz dyskretne znaki, że jesteś po 60. Wtedy to na dwoje babka wróżyła ale też jest taka ewentualność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 61 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Lussesita napisał: To zupełnie jak Kafeteria. Też istnieje tylko po to żeby dręczyć normalnych ludzi. nieprawda bo na kafeterii nie ma normalnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 255 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Jedyny prezent, którego pragnę to święty spokój. Ale przez najbliższe jakies 20 lat nie zapowiada się Nie sadze nie byłoby cię na srafe ani nie byłbyś z hetera ani nie musiałbyś być brylujacym bożyszczem chadem sradem z dobrym wsadem jakbyś chciał swiętego spokoju Edytowano 3 godziny temu przez szmul 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Mi jako umysłowo totalnie chaotycznemu nie prz dziadzia brak logiki. I chyba dlatego tu kwitnę. 🥴 Szczerze? W wyobraźni widzę cię jako jakąś zwariowaną artystkę. Ale wiem, ze Kafe zniekształca odbiór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libedovski napisał: nieprawda bo na kafeterii nie ma normalnych ludzi Są normalni tylko to miejsce sprzyja ujawnianiu najbardziej skrytych nienormalnych zachowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 123 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Szczerze? W wyobraźni widzę cię jako jakąś zwariowaną artystkę. Ale wiem, ze Kafe zniekształca odbiór Może nie zapraszają mnie do swojej wyobraźni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Nie jestem wróżka ale stawiam, że masz potencjał, żeby prz żyć jeszcze 30 lat. No chyba, że właśnie dajesz dyskretne znaki, że jesteś po 60. Wtedy to na dwoje babka wróżyła ale też jest taka ewentualność. Juz pisalem ile mam lat, ale oczywiście 90 procent odbiorców nie uwierzyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 46 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Jedyny prezent, którego pragnę to święty spokój. Ale przez najbliższe jakies 20 lat nie zapowiada się Z tym to raczej się pożegnaj na zawsze. I lepiej się przygotuj na kilka lat zachwytu nad guwnem z makaronu skoro planujecie dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, szmul napisał: Nie sadze nie byłoby cię na srafe ani nie byłbyś z hetera ani nie musiałbyś być brylujacym bożyszczem chadem sradem z dobrym wsadem jakbyś chciał swiętego spokoju Hetera to Ewa? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajaWywalone 46 Napisano 3 godziny temu Oczywiście sztucznego zachwytu w celu wyeliminowania potrzeby korzystania z terapeuty przyszłego potomka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major G. 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Hetera to Ewa? Nie. Może miało być hejtera. To by się zgadzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 380 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Może nie zapraszają mnie do swojej wyobraźni. Ty to lubisz jak dostaję potem opierd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach