Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaola

kac-kto ze mną się męczy

Polecane posty

Gość ojaola

tj wyżej może mała grupa wsparcia

Gość ojaola
i mam wypić kroplówkę? nie słyszałam o tym:) leczę się piwem,tym się strułam

a ile wypiłaś i jakie ? zrób sobie herbate, posłodź i daj cytryny, mi czasami pomaga, choc herbata wysusza, wiec najlepiej duzo wody. a i wyjdz na swieze powietrze.

Gość ojaola
piłam piwo,perłe niepasteryzowana, około 5 butelek wypijam. kaca mam zawsze cały dzień no i niestety nic nie pomaga, aby piwo,ale kto na kacu lubi się napić

Gość nie wiem czy ktos z was byl
5 butelek i kac? chyba wazysz 40kg

normalnie sie kroplówke pije,w smaku nie za bobra,ale naprawde pomaga,koleżanka mi te pomysł podsuneła bo pracowała jakiś czas na izbie przyjęć i tam się właśnie żulom daje żeby wytrzeźwieli i żeby kacorka nie było dużego,polecam

Gość ojaola
oj niestety taki mam organizm. waże koło 60. mam słaba głowę;)

Gość moj kolega co pracuje jako
ratownik medyczny mowil, ze pomaga slodka herbata z cytryna. A glukoze powinno sie brac dozylnie, wypita dziala odwrotnie. Swietny sposob aby nie miec kaca: pijąc alkohol (wieczorem) pic dużo wody i jeszcze przed zasnieciem wypic kilka szklanek. Sprawdzone und potwierdzone :-)

Gość moj kolega co pracuje jako
no tak mi mówil, że pijąc ją robimy jeszcze gorzej. Ja sie nie znam. W radiu też to kiedys słyszałam.

Nawet małym dziecią podaje się glukoze do herbaty Pomaga naprawdę,gdybym nie piła,nie dawałabym takiej rady, Przede wszystkim autorko zacznij od śniadania

Gość ojaola
kac do przyjemnych rzeczy nie należy więc warto wypróbować;)

ja ważę ponad 10 kg mniej, wypiłam w sobote 6 harnasiów i na drugi dzień nawet nie poczułam, ze tyle wypiłam :D takze jedyne co mogę polecić to trenieng :P

Gość ojaola
wypiłam pół piwa zrobiło mi się lepiej, po jedzeniu mnie muli, jadłam śniadanie, ale niestety nie poprawilo się

Picie na kaca jest tragiczne,nie dosc ze na alko nie można patrzec to nawet jesli wypijesz to tylko przedłużenie cierpienia

Gość nienawidze robali
mnie tez dzis baniak napieprza. Wypilam wczoraj 3 zubry i pol litra na pol z kolega. Nigdy nie miewam kaca, ale mzoe dlatego dzis tak sie czuje bo za 2 dni mam dostac okres. Zjadlaam 2 przypalone tosty z serem zoltym i teraz kuruje sie zubrem. Waze 49kg

bywają gorsze. z resztą przy takiej ilości alkoholu jakie ja wchłaniam musiałam zacząć większą uwagę zwracać na cenę piwa. wiadomo, ze nie jest to piwo smakowo doskonałe, ale nie jest też fatalnie. raz mi się trafiła jakaś partia, która smakowała faktycznie fatalnie i miałam uraz, ale przełamałam lody i i posmakowało na nowo :P

Gość ojaola
to ja wam powiem ciekawostkę, bardzo lubie ta nowa perłe niepasteryzowana, ale wczoraj w trakcie tego picia dostałam po niej plam na twarzy. miał ktoś tak?

perły niepasteryzowanej nie piłam jeszcze, za to leżajska i kasztelana tak, ale nie smakują mi takie piwa, choć leżajsk był o niebo lepszy z tego co pamiętam. a takie problemu jak napisałaś to nigdy nie miałam. niewiem od czego to mogło byc, pewnie uczulenie na jakiś składnik, niekoniecznie w piwie, moze zjadłas cos ?

Gość ojaola
właśnie nie jestem alergikiem, plam dostałam po kilku piwach, nic też takiego nie zjadłam, coś w tym piwie jest takiego co mnie uczula