Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smsmmsmm

Ciekawa jestem jacy ludzie zakładają prowo ? Same no-lajfy chyba

Polecane posty

Gość smsmmsmm

Siedzą bezrobotni ,kurki domowe , matki polki albo biurwy w biurach i im sie nudzi :D

Gość kuukuryku
a ja znam taką jedną, która prowadzi bloga i pierdzieli na forum o tym i owym przez 5h :) Jest studentką, mieszka w Krakowie, wcześniej mieszkała na wschodzie koło Lublina. Jest samotna, choć na blogu jej życie jest pełne przygód i wszyscy ją podziwiać mają..... Tragedia!!!

Gość buh hahahahhahahaa
kuukuryku - Ale takich ludzi jest bardzo duzo , mam znajomą (ona uwaza mnie za przyjaciolke :D ) ktora jest mitomanką , opowiada rozne historie ,ze urodziła sie w Polsce,ale mieszkala cale dziecinstwo w USA, ze jej rodzice to dentysci , jezdzili duzo po swiecie, mają kilka klinik , że zimą byla na nartach w Szwajcarii, potem na pokazie mody w Mediolanie, że jej brat to architekt, a innym razem ze sportowiec , potem DJ , ona z nim bywala w klubach poznała Tiesto i kogos tam jeszcze... Po prostu żenada, kazdy by jej uwierzyl ,ale zbyt duzo razy nakłamała i sama sie pogubila , choc nadal mysli ze jej wierzymy. Cudne zycie Agnieszki :O Na kafe to samo , fantazja...i choroby psychiczne..