Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_Monola

WOJCIECH CEJROWSKI O WYBORACH

Polecane posty

Gość Ola_Monola

"...Przecież przy tej ordynacji, przy tej konstytucji, przy tym SYSTEMIE nie chodzi o zwycięstwo wyborcze, czyli o wejście do systemu, ale o jego OBALENIE. To nie jest system władzy w którym chce się uczestniczyć. Nie chcemy wskakiwać do szamba chcemy je odpompować. Zdaniem Cejrowskiego, rzeczy do wygrania są PRZED WYBORAMI. - Część już mamy: cieszę się z powstania różnych środowisk, z „Solidarnych 2010, z kibicowskich niepodległych armii, z „Gazety Polskiej Codziennie, z kilku biskupów, którzy zaczęli mówić Non possumus. Jest mi wesoło, bo widzę, jak każdego dnia przedwyborczego wygrywamy kolejne rzeczy i kolejnych ludzi dla naszej sprawy - uważa podróżnik. - Te, Cejrowski, a co to za „sprawa? Ha! Ona jest... niezdefiniowana. Ale ogólnie chodzi o wolność. Wolność rozumianą jako pewna przestrzeń, w której się człowiek swobodnie czuje i ma dość miejsca na wzrastanie, na rozprzestrzenianie się gospodarcze, ideowe, intelektualne, biologiczne. Wolność to przestrzeń, w której masz swobodę. Władza ci się nie wchrzania w twoją przestrzeń, procedury ci się nie wchrzaniają. Możesz powrzeszczeć, że nie cierpisz Michnika i chciałbyś, żeby przeprosił za ojca i brata, a przy okazji za Jedwabne. (bo to właśnie tacy ojcowie i bracia Jedwabne organizowali). Możesz krzyknąć sobie swobodnie i bezkarnie MATOŁ! pod adresem premiera, który obiektywnie rzecz biorąc zupełnie swobodnie wypełnia to słowo. Możesz na tym polega wolność. Możesz, a nie musisz na tym polega wolność - czytamy na blogu Cejrowskiego. Rozejrzyj się, Człowieku, dookoła i zmierz, ile możesz. Następnie policz też, ile musisz. Potem zważ, czego masz więcej przymusów czy możliwości. Co Ci wyszło? Wolność czy niemożność? A teraz najważniejsze: wolność jest aktem woli. Oni Ci mogą zabraniać wszystkiego, ale Ty możesz się nie zgodzić! Zawsze. Zawsze, zawsze, ZAWSZE. I nie ma takiego przymusu, który pokonałby wolną wolę patrz Kolbe. To tyle".

Gość kobiety są tak skomplikowane
jako Kaszebe stwierdzam, że Cejrowski to zakała wstyd przynosząca Kaszubom. Amen, a tak poza tym, nie spada do swojego ukochanego Mexico City i nie truje nam tu dupska.

Gość Odp.'
Kaszubom to przynosi wstyd premier od zielonej wyspy i przepraszają za niego,a Cejrowski to mądry gość ,który ma ogromny wpływ na słuchaczy,dlatego prwencyjnie zdejmują jego audycje przed kolejnymi wyborami. Cejrowski o Komorowskim i Tusku http://www.youtube.com/watch?v=GQBHf-Vqiyg

co ty młody głupku możesz wiedzieć, o Cejrowskim? Walnij sie w ten swój głupi łeb, to ci mózg wróci na swoje miejsce.

Gość hahaha - ja zapamiętałam
sobie jedno zdanie Cejrowskiego - "Jestem katolem, w związku z tym nikt nie zmusi mnie do używania gumki"/ I to mi wystarczy do oceny poglądów tego pana. Natomiast z ciekawością oglądam jego reportaże z całego świata, ktorego nie znam z autopsji. A co on sobie myśli i mówi, to mam gdzieś. Na pewno nie zostałby moim bliskim kolegą :(

Gość Odp.'
@kobiety są tak...twój wpis świadczy jedynie o tobie.Brak kultury osobistej i ciasny rozumek.

nim zaczął robić reportarze ze świata, prowadził prgram WCKwadrans, chyba najbardziej głupawy i durny program z historii tv, za co wyrzucili go na zbity ryj, aż zaczepij się TVN Style.

a tak poza tym Cejmorowski ma mentalność mojego dziadka Kaszebe, tępy, głupi z rozumem jak zdechły śledź, i przez takiego głąba powstało powiedzenie: śledź nie ryba Kaszub nie człowiek

Gość gfghjjjkkkkkkkiii
Osobnik - "kobiety są tak skomplikowane" nie umie pisać po polsku,nie zna zasad ortografii,a bierze się za pisanie komentarzy i wyzywa innych. "Reportaże" pisze się przez Ż. Zajrzyj naprzód do słownika.

Gość dhbfjkshf
Cejrowski mimo, że jakiś tam z niego podróżnik, a niby podróże kształcą, w jego przypadku na pewno nie intelektualnie. On przecież intelektualnie jest gorzej ograniczony niż zakonnice w klasztorze, bo te przynajmniej siedzą tam cicho zamknięte i się nie wychylają w mediach :)

Gość lkfghldkfj;d
ooooodpiieerdolcie się ooood Wojtka (nie gienierała) pan WC na początku lat 90-siątych prowadził świetny program WC Kwadrans w którym jechał po czerwonych pająkach, eurokretynach , homikach i innym ścierwie. Po zmianie układu politycznego miłościwie nam panujący wywalili Wojtka bo ich pluralizm światopoglądowy nie tolerował go pomimo iż było to 15 min w okolicach godz 22. Tak to dano nam lekcję że nie będzie tolerancji dla wrogów tolerancji. Walcie się na ryj LEMINGI.

Gość oglądałem w tv w niedzielę
takie gnoje jak Cejrowski przyczyniają sie do tego że: śledź nie ryba, Kaszub nie człowiek" jest prawdziwe.

Gość WC sie troche zeszmacił
prowadzac program z niejaka Modlińską ale ogólnie jest O.K

Gość Fan Cejrona
przyłączajmy się ! :classic_cool:

Gość trelefele cyk
Ja na Jarosława głosuję :)

"Kibicowskie niepodległe armie". :o Mnie bardziej pasuje określenie "bandyci stadionowi". Życzę, aby pan Cejrowski poszedł na mecz i żeby obili mu mordę. Jak normalny czlowiek może się cieszyć z powstania grup bandytów? Między innymi przez takich idiotów normalni ludzie mecze mogą oglądać tylko w telewizji.

Gość moja stopa w twojej dupie
Alvia, nie pisałaś przypadkiem kiedyś na innym forum pod nickiem Alvi? :classic_cool:

Nie. Piszę tylko na tym forum, oprócz tego zaglądam jeszcze na historycy.org.pl oraz dws.org.pl, ale się nie udzielam, bo za mało wiem. :( A co? Masz z tą osobą na pieńku? :D

Gość Ola_Monola
Rzeczywiście Alvia mało wiesz skoro kibiców i pseudokibiców wrzucasz do jednego "worka" GW bardzo się stara żeby wszyscy myśleli,że kibice to bandyci,bo wystąpili przeciwko Michnikowi i Tuskowi.Cały czas podejmowane są działania uciszenia kibiców. Warto zobaczyć te filmy: http://www.youtube.com/watch?v=ns3LM9PlVTY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=cIDkhBjOS3w

Gość mardżolenka
idziemy na peło bo inaczej będziem w czarnej czy tam kaczej duupie i tyle odnośnie podróży:)

Gość musi tu być bo na ogólnym
Cejrowskiemu od celibatu we łbie się popieprzyło

Cejrowski to arogant. Nie raz zauważam jak wyśmiewa tubylców, wychwalając swoją wyższość i boga. Lubi sprowadzać ich do poziomu małpy. Dla mnie z cejrowskiego to chuj nie podróżnik. 100 lat temu napierdalałby maczetą w imię św. krzyża.

Gość Ola_Monola
Marceli Havranek-jeśli byłoby prawdą to o czym piszesz,program "Boso przez świat"nie zdobyłby złotego medalu w Londynie,nie cieszyłby się tak ogromną popularnością wśród widzów. Chciałbyś mieć taką wiedzę jak on.Zwyczjnie mu zazdrościsz ;)