Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiji

pytanie o bransoletkę

Polecane posty

Gość jiji

Witam, Ostatnio mi się spodobały bransoletki z apartu, na sznurku z cerkoniami itp itd. Dzisiaj dostałam w prezencie taką która mi się podobała, ze skóry i cerkoniami, jednak zastanawiam się czy nie wymienić, ponieważ nie wiem co będzie podczas kapieli? czy skóra będzie wsiąkać tą wodę i czy będzie mi to gnić?

Gość jfgdgjkfdjkfdl
a nie możesz ściągać przed kąpielą? a zgnić nie zgnije, przecież skóra naturalna jest trwała, a nie będziesz mokrej trzymać kilka miesięcy.

Gość jiji
nie moge, bo ciezko jest ją samą założyć a wręcz niemożliwe... czyli uważasz, że nie mam się czego obawiać. Zastanawiałam się czy skóra nie wsiąknie tej wilgoci czy coś..

wiadomo,ze jak branzoletka na rzemyku albo skorce i caly czas bedzie na tobie,to w koncu peknie,norma.ja mam srebrna i juz 3 lata nosze non stop-tylko sie powyginala troche,ale trzyma sie calkiem dobrze:)

Gość z cyrkoniami a nie z CERKONIAM
dziewczyno!pisz poprawnie.

Gość jiji
ja nosze jako bransoletke, kolie, kolczyki i pierscionki dwa złoto łączone z białym złotem, kiedyś dostałam i trzyma się bardzo dobrze ale teraz mi się bardzo spodobały bransoletki w aparcie, ta jest ze skóry, dokladnie tak wyglada http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,5622 i nie wiem, nie chce by sie szybko zepsula

moim zdaniem zerwac sie nie zerwie,ale odbarwi sie na pewno i bedzie puszczac "wloski", scierac sie-taka juz jest skora,zobacz na swoje kozaki jak wygladaja w miejscach gdzie skora pracuje

Gość cxvxvvxvcxvxv
apart to badziewie, nie zdziwilabym sie gdyby po tygodniu ci pekla smaruj czasem jakas nivea, jak to skora naturalna to przedluzy to jej zywotnosc