Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony ADAM

Przeraziłem się!

Polecane posty

Gość zawiedziony ADAM

Chodzę z dziewczyną 8 miesięcy,jest fantastyczna i bardzo ładna.W sobotę jej rodzice poszli na wesele,więc mieliśmy wolną chatę.Kochaliśmy się długo i namiętnie,było super!Pózniej ona poszła do łazienki,a gdy wróciła i spojrzałem na nią to mnie z nóg ścięło!Przeraziłem się widząc ją bez makijażu!To nie była ta sama ładna dziewczyna!Brzydka cera,malutkie oczy-wyglądała fatalnie.Poraz pierwszy zobaczyłem ją nie umalowaną.Przytuliła się do mnie a ja poczułem wstręt...nagle przestała mi się podobać i zacząłem dosrzegać jej wady.Jest niepunktualna,samolubna jedynaczka,często się wymądrza.Powiedziałem BEZ MAKIJAŻU WYGLĄDASZ INACZEJ.A ona mi na to WIEM,WYGLĄDAM MŁODZIEJ i uśmiechnęła się.Czy makijaz to sztuczna maska kobiet?Czy wszystkie bez makijażu wyglądają brzydziej niż w makijażu?TO OKROPNE!!

Gość nie palę i nie będę
współczuć dziewczynie.......

Gość siemanderoooo
oczywiscie ze wszystkie wygladaja gorzej bez makijazu, w koncu po cos on jest. Jezeli któraś twierdzi że lepiej jej bez makijazu to albo jest slepa albo głupia.

Gość Aga.......26
taaa...do nauki dziecko :O

Gość wejdź na link aktorek
zobacz, jak one wyglądają bez makijażu ;)

Gość ciekawe co powiesz....jak
zajdzie w ciaże urodzi dziecko zmieni jej sie figura ciało itd pewnie zostawisz ją na to wygląda......żałosny jesteś

Gość srutek-tutasek
ot, i spadl z chmur na ziemie BUUUUUUM!

Gość Smuuutnno miii
Kiedy przestała ci się podobać dostrzegłeś jej wady. To dlatego brzydkie kobiety mają gorzej w życiu. Nie są gorsze od tych ładnych ale są gorzej oceniane.

"Powiedziałem BEZ MAKIJAŻU WYGLĄDASZ INACZEJ.A ona mi na to WIEM,WYGLĄDAM MŁODZIEJ i uśmiechnęła się.Czy makijaz to sztuczna maska kobiet?Czy wszystkie bez makijażu wyglądają brzydziej niż w makijażu?TO OKROPNE!!" my kobitki makijaz uwielbiamy ..to jest rodzaj ukrycia sie przed wami :P tak samo jak wy maskujecie swoje pradziwe ja ktore wychodzi na samym koncu

Gość Jelcz345
Masz nauczkę na całe życie, nigdy kobiety nie bierze się z nakijarzem bo wystawiasz się na posmiewisko społeczeństwa.

Nie wszystkie są brzydkie bez makijażu . Mój facet widział duzo razy mnie bez makijażu szczególnie rano i ja przynajmniej tragicznie nie wyglądam bez ;p No ale nie powinno ci to przeszkadzać ze nie ma makijażu skoro ja kochasz tak ? Chyba ze kierujesz się wyglądem :-O

Gość lilaliczka
ej, już bez przesady. Odrobina tuszu, błyszczyk i przypudrowanie nosa nie zmieniają wyglądu! Jak kobieta ma ładna zdrową cerę, naturalnie ciemne brwi i rzęsy, to nie ma specjalnej różnicy w wyglądzie z i bez makijażu.

Gość zawiedziony ADAM
Aż mi penis opadł! W ogóle ostatnio nie chce mi stawać. :(

Gość 098 786 544
Po co ten dramatyzm? Zapewne wyglądała inaczej, może nieco gorzej, ale rysy twarzy pozostały takie same. Więc nie histeryzuj, że facet PRZERAZIŁ SIĘ kobiety bez make upu :D

Gość Smuttno miii
A ja się nie dziwię, niektóre wyglądają przerażająco bez makijażu.

No tak, a co my, kobiety mamy powiedziec? Wiekszosc facetow ma cos nie tak z ryjem i nijak sie tego nie da poprawic, a makijaz przeciez nie wchodzi w rachube (przynajmniej u wiekszosci). Facet przynajmniej ma mozliwosc nacieszyc przez wiekszosc dnia oko ladna twarza, chocby mialo to byc za sprawa makijazu, a my musimy 24h na dobe ogladac parszywa facjate delikwenta....

Gość master of fgt
To nie zawiedziony Adam tylko popierdolony Adam...

Gość Ja na co dzień
się nie maluję, fakt - mam ciemną oprawę oczu i ładną cerę, więc nie "straszę" (a przynajmniej mam taką nadzieję;P). Na imprezę wystarcza mi cień do powiek, odrobina tuszu i błyszczyka. Mam jednak parę koleżanek, których NIGDY nie widziałam bez makijażu, przy czym jedna z nich jest naturalną blondynką, nie wiem czy bym ją poznała gdyby zmyła z twarzy tonę podkładu i kilogramy czarnego tuszu do rzęs xD

Gość niemożliwe łżesz jak pies
Prowo. Ja też bez makijażu wyglądam inaczej i gorzej (choć makijażu typu tapeta nie stosuje), ale nikt nigdy nie uciekał z krzykiem jak mnie widział nieumalowaną. A mój chłopak to już mnie widział i chorą i zapłakaną i rano zapuchniętą i rozczochraną. I jakoś nadal jestem dla niego piękna.

Gość maryszkulawagira
no dokladnie prowo

Gość geg44y4
ja też się na codzień nie maluję. nawet kilka razy sesję miałam... bez makijażu i źle nie było. ale ja nienawidzę się malować bo czuję się właśnie jak w masce. wolę tak samo wyglądać od rana do nocy. próbuję się przestawić ale dla mnie makijaż potrzebny jest w pracy a tak to go nie lubię robić.

Taaa zwalasz na makijaż..po prostu w tych sprawach mogłoby Ci pójść trochę lepiej co nie? Już widzę ten seksDŁUGI i namiętny..:D Ale nie przejmuj się, masz już za sobą ;)