Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cecyl07

do kobiet i mężczyzn!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kochana powiem ci jak to jest
Dzewczyno, jak chłopak jest zakochany to widzisz to i wiesz, jak na ciebie patrzy to prosto w oczy i takim wzrokiem, że czujesz, że cię przenika i masz ochotę uciekać. Mrrr fajnie powspominać te zakochane czasy. U nas to już rutynowa miłość:P chociaż jeszcze czasem na mnie tak patrzy i już wtedy wiem, że za chwilę powie, że mnie kocha:D tak go czasem olśniewa :]

Gość dasdas
a mnie zatsanawiaja faceci, ktorzy na poczatku znajomosci smialo patzra w oczy podczas rozmowy a potem uciekaja wrecz wzrokiem. o co tu chodzi?

a co to znaczy, że jak jesteśmy we dwoje tylko to jest spięty i małomówny, a gdy wchodzą jego kumple do pomieszczenia, gdzie my, to nagle staje się aktywniejszy? Koleżanka tak miała.

Gość dasdas
a co to znaczy, że jak jesteśmy we dwoje tylko to jest spięty i małomówny, a gdy wchodzą jego kumple do pomieszczenia, gdzie my, to nagle staje się aktywniejszy? Koleżanka tak miała. " wydaje mi sie ze przy kolezance sie stresuje i njie wie co powiedziec, aby nie wyjsc na głupka, a przy koelgach czuje sie wyluzowany, moze sie powyglupiac itp zna ich od podszewki

" a mnie zatsanawiaja faceci, ktorzy na poczatku znajomosci smialo patzra w oczy podczas rozmowy a potem uciekaja wrecz wzrokiem. o co tu chodzi?" zależy pewnie od kolesia i jak długo go znasz. Jak krótko to masz kłopot a jak długo, to możesz zapytać się wprost. Obserwuj. Może ma jakieś chwilowe problemy, ale jak zacznie się to przeciągać to porozmawiaj z nim o tym.

raz miałam taką sytuację: kolega na początku był normalny, później zaczął unikać mojego wzroku, gdy z nim rozmawiałam, a jak z nim raz szczerze porozmawiałam, to patrzył się w moje oczy, że aż musiałam odwrócić wzrok. macie jakieś pomysły?

"to jak jest z tym zachowaniem zakochanego? Patrzy wam w oczy czy nie?" zalezy " Bo ten nie patrzy mi w oczy, ale jak ja nie patrzę, to on patrzy się na mnie:/" to znaczy tyle: 1. jak nie patrzy w oczy i jest wymijajacy ze tak ujme to znaczy ze podobasz mu sie ale nic wiecej ... nie chce nazwiazac z toba zdnych blizyszych realcji 2. jak sie lampi non stop a ty nie jestes nim zainteresowana to bedzie ci to draznic ze sie gapi a tym samym tym bardziej przestaniesz sie patrzec na niego bo nie masz najmniejszej ochoty na niego w zaden mozliwy sposób 3. patrzy sie na ciebie tak uporczywie (kojarzysz go skads) ze az trudno to zignorowac bo jest mega nachalne i wymuszajec ... 4. patrzy sie na ciebie swoimi pięknymi oczamy a ty na niego i jest strzał w dziesiątke :) :} " jak na ciebie patrzy to prosto w oczy i takim wzrokiem, że czujesz, że cię przenika i masz ochotę uciekać." jak masz ochote uciekac to zrób to bo to nie nies zdrowa reakcja na czyjes spojrzenie :/ i nic dobrego nie wrózy :/

"a co to znaczy, że jak jesteśmy we dwoje tylko to jest spięty i małomówny, a gdy wchodzą jego kumple do pomieszczenia, gdzie my, to nagle staje się aktywniejszy? Koleżanka tak miała." nie mam zielonego pojecia ale ja bym raczej byla skłona ku temu : "no nareszcie ktos przyszedł ... " czesc chlopaki co tam? :) " o cie olał ... si? tak? :,