Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

ciag dalszy pt: ja i moje wypieki :D dzis Tort szwarcwaldzki

Polecane posty

no wiec znowu przyszlam sie pochwalic :) wczoraj mialam dosc spora impreze w domu i upieklam torcik, wyszedl rewelacyjnie, robilam go pierwszy raz w zyciu i jestem mega zadowolona.. zreszta nie tylko ja :) http://zapodaj.net/6218562efa2a.jpg.html a tutaj zdjatko, jeszcze jakies 3 kawalki mi zostaly, jak chcecie moge sie z Wami podzielic :)

Gość Uprawiasz seks
analny Lady ?

uu to ja nie lubie z alkoholem:( ,ja lubie torciki typowo słodkie najlepiej owocowe(malinowe,jeżynowe i bita smietana a co tam u ciebie?:) zazdroszcze ci ,że u was tak ciepło:) a u nas już ta cholerna jesień..wielkimi krokami nadchodzi

wszystko dobrze :) ja za to zazdroszcze Wam, juz mam dosc upalow.. wczoraj 41 stopni dzis 38.. rozplywam sie

hehe uwiez mi ze bys umarla gdybys praktycznie codziennie musiala sie smazyc na sloncu :D od maja do teraz i nie zapowiada sie w ogole zeby sie pogoda zmienila

jenny kiedys moze sama tego doswiadczysz :) wakacje 2 tygodniowe w cieplym kraju nie dorownuja upalom przez 5-6 miesiecy :P o nie :D koles no i gitara ze Ci sie podoba, tak ma byc :)

hehe mam :d psy jedza po kawalku :d bo ani ja ani moj go nie chcemy :P - wiem ze to swinstwo, ale coz.. nie lubie czuc w ciescie kruszacego sie cukru.. a ona ma to do siebie ze slodzi 2 razy wiecej niz jest podane w przepisie

Gość offerma v2.0
Wgryzłbym się w twój tort. :classic_cool: Kiedy będziesz w Polsce? :classic_cool:

czesc lady, czesc jenni! sliczny ten torcik, zebys mi nie powiedziala ze sama pieklas to pomyslalabym ze z cukierni, a w srodku tez ma wisnie???? moze sie skusze na cos takiego. ja dzisiaj zrobilam szarlotke z beza :) bo sezon jablkowy, sasiadka mnie uraczyla 2 torbami jablek z ogrodu i mi szkoda zmarnowac takiego skarbu :)

tak w srodku tez ma, tzn zrobilam taki jakby kisielowy krem z kompotu z wisni, wisniowki, maki, cukru no i z wisni :) to masa posmarowalam kazdy blat i na to smietane blaty dobrze nasaczone wisniowka zmieszana z sokiem z kompotu :d pycha :D

krycha przepraszam, ale to ostatnio moje ulubione zajecie :) oo jutro np bede piekla kolejne ciasto :D bo 5go urodziny babci od mojego mena :D 83 lata konczy chyba :)

machniesz siebie czy ciacho? :D:D dobry pomysl, dzieci uwielbiaja slodkosci no i kolory :) im wiecej tym lepiej :D