Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrząca z boku

Kolor włosów - CASTING LOREAL

Polecane posty

Gość Patrząca z boku

Czy ktos jest w stanie mi w przyblizeniu powiedziec jaki kolor może mi wyjśc jezeli moj wyjściowy to taki mysi(każdy wie jak wygląda) jezeli uzyje castinga loreal perłowy blond czyli ten najciemniejszy z blondów ???

Gość Patrząca z boku
???

Gość lliankaaa
podobno wychodza ładnie te blondy choc moze uzyj ton jasniejszy niz Ci odpowiada bo ja uzywam do ciemnych włosów i wychodza duzo ciemniej...ale z czasem sie rozjasniaja i z blondami jest podobno podobnie :P

Gość hahahahahahahahahahh
po 1 to nie jest najciemniejszy z blondow :> po 2 wychodzi mysi, przynajmniej taki wyszedl mojej siostrze

Gość lliankaaa
ale mysi to taki blond ciemny czy szatynka prawie....bo obawiam sie ze wjdzie toffik z tego blondu u mnie dziewczyny jesli chodzi o blond chwala sobie farby revlon

Gość Patrząca z boku
Mysi czyli bardziej taka szatynka:) mam delikatne włosy i nie chce uzywac zadnego rozjasniacza,bo po nim to jedynie ściac włosy będe musiała. A chcialam zobaczyc jak bede wyglądac w troche jasniejszych:) A jaki jest najciemniejszy z castinga blond?:)

Gość lliankaaa
ale to jest farba...i sciemniaja ze tylko szampon.,,,jest rozjasniacz..owszem ale nie wiem czy CI wezmie włosy w Twoim kolorze,,ja zrobillam miodowy karmel kiedys...i wyszła czekolada prawie :)

Gość Patrząca z boku
Własnie dlatego wczesniej pytam,bo nie chce byc tofikiem:D Czy ktoras z was uzywała jakiegos blondu z castinga na takie mysie,szatynowe włosy?:)

Gość slonce i deszcz.
farbowalam wlosy jasnym perlowym blondem, jasnym lodowym i lodowym blondem. jezeli chcesz rozjasnic wlosy to polecam ci jasne odcienie blondow, nie sa one az takie jasne :) a gdy uzyjesz perlowego blondu wlosy moga wyjsc ciemne.

Gość Patrząca z boku