Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej_zabrze

Co ma zrobic facet ktorego kobieta nie chce robic mu loda?

Polecane posty

jeśli kobieta pożąda faceta, to sama będzie się pchała do pena" POPIERAM W 100% w innym wypadku ma faceta w dupie

Gość reptilian
To proste, facet odejdzie jak znajdzie ładniejszą i gorętszą w wyrku, i bardziej oddaną, a kobieta odejdzie jak znajdzie lepszego dla jej własnych życiowych celów. Naturalny bieg rzeczy.

Gość ja nie robię loda i w doopie
już się odezwały autorytety :classic_cool: zrozumcie, że każdy człowiek i każdy związek jest inny

Gość takie tam przemyślenia
"Co ma zrobic facet ktorego kobieta nie chce robic mu loda?" Wymienić na model, który posiada wszystkie niezbędne funkcje. Po co komu samochód, który jest fajny z wyglądu ma dobry silnik ale hamulce w nim nie działają ??

dodam jeszcze, że mój facet miał przede mną dziewczyny i ładniejsze, i loda robiące... no kuźwa i jakoś wybrał mnie :D straszne co?

dodam jeszcze, że mój facet miał przede mną dziewczyny i ładniejsze, i loda robiące... no kuźwa i jakoś wybrał mnie " pewnie do tamta rzuciła więc wziął to co było pod ręka by kumple go nie wyśmiali że jest bez dziewczyny :D

Gość kjkjkjkjkjkjjjj
'' i właśnie dlatego że nie domaga się tego na silę to ochota jest większa'' haha to trafiłaś na wyjątek, 90% tego wręcz żądą, a minete robi tylko dlatego żebyście się mu odwdzięczyły - najlepiej odrazu seks oralny jest bardziej egoistyczny niż wam się wydaje, te głupie gadanie że ''uwielbiam sprawiac przyjemność'' itd to bujda, bo jesli nagle facet nie miałby ochoty robić minety to i nagle wy przestalybyscie ''uwielbiać sprawiać mu przyjemność'' :D dobrym przykladem jest na to to że nie ma związków gdzie tylko jedna strona jest aktywna(a jeśli są to naprawdę jakieś skrajne wyjątki), kazdy w oralu ''daje'' tylko po to aby ''brać'

"dodam jeszcze, że mój facet miał przede mną dziewczyny i ładniejsze, i loda robiące... no kuźwa i jakoś wybrał mnie" musi cię szalenie kochać, skoro ci opowiadał, że były były ładniejsze i lepsze w łóżku... 🖐️

"Wymienić na model, który posiada wszystkie niezbędne funkcje. Po co komu samochód, który jest fajny z wyglądu ma dobry silnik ale hamulce w nim nie działają ??" niezbędne funkcje to dla każdego coś innego. jeden chce żeby samochód ładnie wyglądał, inny żeby mało palił a inny jest maniakiem staroci. naprawdę nie znacie ludzi, którzy mają wiecznie psujące się samochody, ale mimo to je kochają i w życiu nie zamienią ich na nówkę z salonu? :D

"musi cię szalenie kochać, skoro ci opowiadał, że były były ładniejsze i lepsze w łóżku... " nie odpowiadał, widziałam jakie są ładne na żywo bądź na zdjęciach :D i potrafię bez żadnego żalu stwierdzić, że ładniejsze ode mnie. i wiem, że uprawiał seks oralny, bo rozmawialiśmy o swojej przeszłości i doświadczeniach. wy nie rozmawiacie?

"ja tez nie robię loda i nie zamierzam tego zmienic, a ty autorze dziewczyny może poszukaj na Roksa.pl, tam ci za 100 zeta każda zrobi loda' zgadza sie no i kazda tam bedzie cie kochac i bedzie chciała cie zjesc w całosci :)

Gość klaustrofobiczna_jazda
regres a co ma kontekst do tego? napisałeś dwa sprzeczne zdania i madrego strugasz, co wie ale nie powie hła hła hłaaaaa

"pewnie do tamta rzuciła więc wziął to co było pod ręka by kumple go nie wyśmiali że jest bez dziewczyny" piszesz na podstawie własnych doświadczeń? ile masz lat, że w Twoim otoczeniu liczy się zdanie kumpli?

Gość PrettyLittleLiar
Pierdolicie glupoty .... nic nie poradzicie faceci ze niektore laski to cnotki nie wydymki ... po ciemku i pod koldra ...

geniusze z kafe,żaba i regres kogo obchodzą wasze twierdzenia? każdy uprawia taki seks jak mu pasuje

"wątpię w to" czyli - ma go w dupie w każdym sensie poza dosłownym - uściślijmy :P a ja już wiem, skąd są topiki o nieszczęśliwych związkach na kafe. najpierw nie robią loda, a potem się żalą, że facet je ignoruje. :classic_cool:

Gość chyba coś was boli
''jeśli kobieta pożąda faceta, to sama będzie się pchała do pena'' uogólnianie to duży błąd, to tylko i wyłacznie twoje subiektywne odczucie, a te wymyślanie na siłę jakiś reguł czy tego ''jak powinno być'' jest doprawdy żałosne, ja gdy pożądam faceta to ''pcham się'' do tego aby jak najszybciej pen znalazł się w mojej pochwie, nawet w chwilach największego podniecenia nie miałam ochoty wziąść go do jamy ustnej i jakoś nie rajcuje mnie ta wizja

"kazdy w oralu ''daje'' tylko po to aby ''brać'" na tym to polega !" ale tak jest wszedzie... nie tylko w oralu ... denerwujace to to widac ze cos robia dla ciebie tylko dlatego zeby cos samemu zyskac...wiec jest to tylko i wyłacznie czysty interes...ja zainwestuje w ciebie a aty mi sie zwrócisz... i nie ma ty myslenia kobiet a typowe myslenie facetów...oni nigdy nic nie robia bezinteresowanie i dlatego ze cie kochaja a tylko i wyłacznie dlatego aby miec z tego pozniej profity ...

nic nie poradzicie faceci ze niektore laski to cnotki nie wydymki ... po ciemku i pod koldra ." i takie trzeba omijac szerokim łukiem

Gość PrettyLittleLiar
ja normalnie nie moge tego pojac ... co jest zlego w braniu do buzi ? chyba macie swiadomosc ze wasz facet dba o siebie i wgl ... pozatym nie mow ze tobie minetka przyjemnosci nie sprawiaa

klaustrofobiczna_jazda geniusze z kafe,żaba i regres kogo obchodzą wasze twierdzenia?" na pewno ciebie :) bo już tu kilka stron tkwisz :D

"każdy uprawia taki seks jak mu pasuje" g... prawda facet-cipa uprawia tylko taki seks, na który mu jaśnie pani księżniczka zezwala. a jej nie obchodzi co jemu pasuje.

dobra, znikam z tematu, ale możecie sobie jeszcze poprzeżywać, jaki to bieeedny mój facet, że mu loda nie robię :D cieszcie się i radujcie, że macie lepsze związki :classic_cool: widzicie, gdyby nie ja to nawet byście nie wiedzieli, jakie wielkie lodobłogosławieństwo spływa na wasze pożycie intymne i oczywiście nie tylko intymne! no i kończąc. panie lodofanki powinny się cieszyć, że są takie jak ja, wszak dzięki nam macie większe branie, bo to do was zgłoszą się pewnie już wkrótce nasi niedolodowani faceci.

facet-c*pa uprawia tylko taki seks, na który mu jaśnie pani księżniczka zezwala. a jej nie obchodzi co jemu pasuje." dokładnie a jak księzniczka bierze mu do ust i spełnia jego fascynacje seksualne to z taka będzie,jesli nie to normalny facet taką oleje i poszuka takiej która to spełni

regres, napisałeś że jak facet jest zaspokojony w kontekście robienia loda, to nie odejdzie, napisałam, że nie każdy facet nie odejdzie pomimo ze jest zaspokojony, to napisałeś, że nie pisałeś, że wszyscy tak mają, ze nie odejdą. Więc zaprzeczyłes swojemu pierwszemu zdaniu i żaden kontekst tego nie zmienia, chocbyś nawet bardzo się teraz starał odkrecic kota ogonem. Ale to takie niemęskie, fuuuuj

jaki to bieeedny mój facet, że mu loda nie robię " no bo biedny podejrzewam także że i sfrustrowany