Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej_zabrze

Co ma zrobic facet ktorego kobieta nie chce robic mu loda?

Polecane posty

Gość logkjopgj2
ej kolego wyzej jestes facetem serio jestescie tacy jebnieci ze wolicie odejsc od kochajacej zony bo loda nie robi?

Gość znowu te pitolenie__
o tym ze to ''większość'' strwierdziłam po przeczytaniu wieeelu takich tematów chodzi mi o te dyrdymaly większości kobiet w stylu że lizanie doopy (niewazne czy umytej czy nie)jest niehigieniczne i obrzydliwe i kobieta ma prawo odmówić, natomiast w robieniu loda na umytym penisie nie ma nic niehigienicznego i jesli kobieta odmawia to znaczy ze ''nie kocha'':D gdzie tu logika ? uznalam że sie z tym zgadzasz, bo nic nie odpowiedzialas na ten temat, a jesli się nie zgadzasz to jestes zayebistym wyjątkiem, tyle 🖐️

Gość życiowe problemy
jakiś głupich facetów i sfrustrowanych lasek. Seks oralny jest całkiem w normie a nie jakieś kupy :O. Dziewczyna pewnie nie chce bo pewnie to jej pierwszy facet albo jakieś koleżanki z kafe nakładły jej bzdur do głowy.

Gość przyszła lesssss
''serio jestescie tacy j**nieci ze wolicie odejsc od kochajacej zony bo loda nie robi?'' ja właśnie dlatego planuję zostać less, wolę seks z kobietą niż zrobić loda- którego obawiam się że każdy facet po jakimś czasie będzie ''żądał'' :O :O

Gość 78-beronacelna
ja tez chyba zostane less.... bo faceci uwazaja ze ich odbt to normalne miejce dla kobiecych ust..plisss

Gość logkjopgj2
jakby moj maz kazal no ba wymagal lizania odbytu sama bym sie z nim rozwiodla:o oral rozumie niejako ale odbyt???

Gość bghnjumjm
''Dziewczyna pewnie nie chce bo pewnie to jej pierwszy facet albo jakieś koleżanki z kafe nakładły jej bzdur do głowy.'' a nie można po prostu czegoś nie lubieć i nie mieć na coś ochoty? z seksem jest jak z jedzeniem - każdy lubi co innego, jak myslicie że każda kobieta która nie ''chce loda'' boi się że będzie uznana za dzifke lub że straci szacunek albo ze jest zahamowana seksualnie(tiaa ten ''argument'' zawsze mnie rozwala) to jesteście w duuużym błędzie, może i kiedys tak było, ale nie teraz, i dlaczego te które np. nie chcą anala lub jak ktoś napisał wcześniej - nie chcą lizać męskiego anusa- nie nazywacie ''zahamowanymi seksualnie''? tiaaa kurwa bo nie ma nic przyjemniejszego niż fiut w buzi i powstrzymywanie odruchów wymiotnych + bardzo nieprzyjemne uczucie...

Gość iron meen
bułkę przez biubułkę a HUJA DO DZIBA::::::::::::::::::) O TO LAKI NASZE...wszystkie to dziwyy biora do paszy juz w aucie(mam nove)

znowu te pitolenie: Roznica miedzy "robieniem loda" a lizaniem odbytu jest oczywista. Odbyt jest czescia ukladu wydalniczego, przez ktora usuwane sa niestrawione resztki pokarmu (czytaj: gowno). Penis jest czescia ukladu moczo - plciowego mezczyzny, i narzadem kopulacyjnym, sluzacym do odbywania stosunku plciowego. Tradycyjnie, seks uprawia sie za pomoca narzadow plciowych. Odbyt sie do nich nie zalicza. I choc niektorzy lubia te zabawy, to nie znaczu ze kazdy ma "obowiazek" czerpac przyjemnosc z lizania czesci ukladu wydalniczego, odbytnicy, ktora czlowiek wydala gowno, i ktorego to resztki, nawet po najdokladnieszym podmyciu sie i tak zalegaja w kiszce odbytowej......Dodam tylko ze sama to robie i nie mam z tym problemu, ale pisanie o tym, ze nie ma roznicy miedzy seksem oralny, a analno - oralnym to juz troche przesada.

Gość ale wszyscy juz wiedzą
że plote 5/10 to facet. A teraz dowiadujemy się, że liże odbyty.

Gość plote 5/10 lize rowa
:O

Gość a ja sie wtraaacee
tak samo jak i nie każda kobieta ma przyjemność z brania do ust czegoś z czego wydostaje się mocz i na czym jest pelno bakterii/ drobnoustrojów, poza tym w lodzie dochodzą również niezbyt przyjemne odczucia w jamie ustnej

Gość a ja sie wtraaacee
i dodam jeszcze że przesadą to jest ocenianie ''miłości'' po preferencjach w kwestii seksu oralnego

Kobieta nie ma obowiązku robić loda, a facet z takim drewnem - kontynuować znajomości. Amen.

Kobieta nie ma obowiązku robić loda, a facet z takim drewnem - kontynuować znajomości. Amen.' PIĘKNIE NAPISANE !!!! dodam że to strata czasu kontynuowanie znajomosci z tego rodzaju kobietą :D

Gość facet !$%
A ja liżę odbyt mojej pannie. Kiedyś strasznie się przed tym broniła, ale najpierw kilka razy przejechałem jej paluszkiem podczas minetki po anusie i zobaczyła, że to może być fajne. I zawsze jest tam czyściutko. Czasami nawet czubek języczka wpycham głębiej :-). Poza tym dzięki paluszkowi w dupce wiem czy miała mocny orgazm bo wtedy ma skurcze zwieracza. Powiem wam, że wy wszyscy, którzy wzbraniacie się przed całowaniem czy lizaniem różnych części ciała jesteście pojebani.

Gość ala*
Kocham mojego męża i dla mnie to przyjemność sprawiać mu przyjemność:)

Gość tez facet.
A mojej żonie to od robienia mi loda robi się mokro. Ona sama woli jak zaczynamy od tego seks bo wtedy jest szybciej podniecona. Szkoda tylko że GG nie robi i nie łyka ale bez tego da się żyć.

Gość klaustrofobiczna_jazda
robię deepa i połykam ale powiem wam, ze podnieca mnie raczej to, ze doprowadzę go do wytrysku i że nad jego wytryskiem panuję, bo kobieta nie ma orgazmu oralnego głupki

Gość ja tez nie robię loda
i nie zamierzam tego zmienic, a ty autorze dziewczyny może poszukaj na Roksa.pl, tam ci za 100 zeta każda zrobi loda

Gość facet !S!
To lepiej nie wychodź za mąż, bo jeśli już w tej chwili masz takie podejście do seksu to facet na 100% będzie cię zdradzał, a Ty będziesz pisać na kafe jacy faceci to świnie.

ja tez nie robię loda i nie zamierzam tego zmienic" jak tam w zakonie siostro Urszulanko :D ?

Gość babeczzkaa
To zależy dlaczego nie chce.

Gość facet !S!
co znaczy dlaczego? Jak facet brudas to niech wymieni na czystego. Sorry ale jeśli mężczyzna w wieku 20+ nie rozumie co to jest higiena to już się go nie nauczy. A czysty fiut to tak samo jak palec, tyle że grubszy i dłuższy. Wielki to problem wziąć palec do buzi?

Gość facet !S!
I nikt tu nie mówi, że od razu musi GG robić albo łykać, ale takie gadanie - nie bo nie to dyskwalifikacja kobiety.

Gość babeczzkaa
Bo jeśli spróbowała i się jej nie podobało, to może trzeba o tym pogadać, może ma jakieś przykre doswiadczenia i można to obgadać normalnie. A nie od razu dyskwalifikacja. Skoro się ludzie kochają, to chyba powinni umieć rozmawiać ze sobą na takie tematy, zresztą na każdy inny też. To nie jest takie trudne.

Gość przeciwnik regresu
Uwazam, ze taki mezczyzna powinien pokazac kobiecie, ze to nie jest wcale takie nieprzyjemne, ze tak lagodnie powiem. W tym celu powinienes udac sie z nia do toalety wtedy kiedy zachce sie jej kaka. Pozniej nei pozwolic jej na podtarcie sie papierem toaletowym, tylko wylizac jej odbyt do czysta. W ten spsob udowodnisz to, ze jestes w stanie zrobic jeszcze wiecej niz ona poswiecilaby robiac Tobie loda i bedziesz mogl jej powiedziec, ze w porownaniu z tym co Ty zrobiles to takie zjedzenie spermy to juz maly pikus. Bedziesz mial od tej chwili dobra karte przetargowa. Zastanow sie nad tym.

Gość przeciwnik regresu
A tak na powaznie jesli to dla Ciebei taki ogromny problem i tragedia zyciowa to lepiej zostaw ja w spokoju i poszukaja takiej co lubi. Ona znajdzie sobie kogos komu to nie przezkadza i wszystko bedzie git.