Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej_zabrze

Co ma zrobic facet ktorego kobieta nie chce robic mu loda?

Polecane posty

Gość brunetka79_79@tlen.pl
A co ma zrobić kobieta jeśli jej facet nie chce zrobić minetki ? nie lubi, a lubi jak ona jemu robi loda ?? Są identyczne sytuacje co zrobisz.

Gość takiemu facetowi
Daję kopa w dupę.

Gość klaustrofobiczna_jazda
ja tak mam robię megawypasione lody zpołykiem a minety mi mój nie robi i co? ano racjonalizuję sobie ale albo wpadne we frustrację albo zbiorę sie do rozmowy. a oni to tak pięknie tłumaczą... o mam pomysł na temat :-)

Gość faceci to maja przejebane
jak mu laska nie chce robic loda to szuka takiej co mu zrobi ......... faceci maja teraz często problem ze wzwodem potrzebują mocniejszych wrazeń doznań

Gość vampiria vel gothika
radzimy tej dziewczynie to samo co temu chłopakowi - albo się z tym pogodzić, albo zmienić partnera :) , hmm a no własnie część facetów też nie przepada za robieniem minety, nieraz widziałam temat w stylu ''brzydzi mnie śluz'' itd. tylko jakoś nikt się nie bulwersował jeśli to facet za czyms nie przepada... bo facet oczywiście może, tylko kobieta niczym niewolnnica ma spełniac każdą zachciankę swego pana ... i porównywanie minety z lodem tez jest smieszne, minetę można conajwyżej porównać z lizaniem/ssaniem fiuta lub jajek, porównywanie minety do loda jest bardzo nieadekwatne.. bo czy po zrobieniu minety bolą was policzki czy gardło? a w czasie macie odruch wymiotny? no właśnie :)

Gość klaustrofobiczna_jazda
a ja uwielbiam brać w anusa tylko nie mam własnie takiego partnera który by mnie zaspokoił,bo mam małą dziurę a wszyscy mają duże pały

Gość facet...!#@
Do klaustrofobiczna jazda: Ja mam małego, a do tego jeszcze wszystko liżę, więc możemy się zgrać. Jak jeszcze DT zrobisz z połykiem to ja dla Ciebie wszystko. Moja niestety nie chce wziąć a brakuje może ze 3cm.

Gość ddfgf
Rada do autora tematu. Musisz sie powiesic, czyli popelnicsamobojstwo. To naprawde wielka tragedia. Wszyscy jestesmy wzruszeni.

Gość angelica___87
A co ma zrobić dziewczyna jesli pomimo wielu prób lód jest dla niej czymś bardzo nieprzyjemnym fizycznie, czasem nawet i sprawia ból? .. Mam nadwrażliwe gardło i nic na to nie poradzę, dlatego zrezygnowałam z robienia loda, no chyba że tylko sam ''koniuszek'', bo nie widzę powodu żeby aż tak się poświęcać, jestem przekonana że zaden facet nie zgodziłby się na np. wpychanie mu palców naraz jesli kobietę by to podniecało, a dla niego było bardzo nieprzyjemne.I wydaje mi się że nie tylko ja tak mam, zwłaszcza że widziałam troche podobnych tematów(nie tylko na kafe), hmm ciekawa jestem jak głeboko facetom udałoby się wcisnąć np. banana bez bólu i bez odruchu wymiotnego, jak tacy cwani jesteście i myslicie że to takie przyjemne.

Gość ddfgf
angelica___87 to znajdz sobie takiego, ktory nie bedzie tego od Ciebie chcial. Proste czy nie? Jest tyle wazniejszych rzeczy, ale Wy jestescie popeiprzeni.

Gość Panie Boże uchroń mnie przed
takim czymś jak /regres/ czy /kaliban/ amen.

Gość angelica___87
Nie muszę szukać, bo mój akurat jest wyrozumiały, ale gdybym trafiła na takich pacanów jak w tym topiku to sama bym od takiego zwiała.

Gość facet...!#@
można zrobić dobrego loda bez dopychania do migdałków. No chyba że facet ma taki koński rozmiar, ale wtedy to nawet normalny sex będzie taki sobie.

Gość jeden i niezrównany
kobieta nie robiąca dobrze ustami nie jest kobietą dziekuje za uwage :classic_cool:🖐️

Gość ale mam z was polew buahaha
regres- to że lód jest twoim sensem życia, to nie znaczy że każdy tak ma :classic_cool:🖐️

Gość facet...!#@
Puknij się babo w makówkę. Żygała od robienia loda? jak próbowała zrobić GG to może i tak ale od samego loda napewno nie.

Gość o ja pierdole___
i wy tu jeszcze piszecie? trzeba byc naprawdę niezłym zyebem żeby aż tak emocjonowac się czyimiś upodobaniami seksualnymi :O :O :O nara kretyni 🖐️

Gość spokojnie spokojnie
ja się przełamałam i zrobiłam loda mojemu chłopakowi - żeby nie odszedł do innej. Przy pierwszym połknięciu się popłakałam, takie to było nieprzyjemne i upokarzające - on nie widział, że płaczę. i tak zostawił mnie dla innej i tak, chociaż za KAŻDYM razem jak chciał miał loda. Teraz już razem nie są, na razie jest sam, rozmawiałam z tą dziewczyna i ona mi się przyznała, że on ją namawiał, ale ona mu nie zrobiła. I to ona od niego odeszła, a nie on od niej więc szanujcie się dziewczyny co najwyżej Męzowi można

Gość spokojnie spokojnie
aa i jeszcze - skonczyło się tak, że on wolał loda niż ze mną się kochać :(

Kobieta, która nie chce robić loda, jest z góry nieinteresująca. Kto by taką chciał? Chyba jakiś desperat, który na normalną nie może liczyć.

Proponuje wejść Ci na stronę http://seksbaza.com tutaj się wszystkiego dowiesz o smaku spermy itd. Twoja dziewczyna ma jakieś obawy pewnie związane ze smakiem lub zapachem spermy na siłę nie masz co jej namawiać to nic dobrego nie wskórasz . Zastosuj się do zaleceń na tej stronie , a możesz liczyć na sukces :)

Proponuje wejść Ci na stronę http://seksbaza.com tutaj się wszystkiego dowiesz o smaku spermy itd. Twoja dziewczyna ma jakieś obawy pewnie związane ze smakiem lub zapachem spermy na siłę nie masz co jej namawiać to nic dobrego nie wskórasz . Zastosuj się do zaleceń na tej stronie , a możesz liczyć na sukces :)