Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złamana reka:(

chciała bym miec takiego chłopaka jakiego dzisiaj spotkałam

Polecane posty

Gość złamana reka:(

miły, normalny, bezinteresowny,dobry chłopak nawet przystojny, widać że zakompleksiony, chyba prawiczek( te dwie ostatnie cechy to wiadomo odpadają tylko moja obserwacja juź na trzeźwo Miałam pecha złamałam ręke, oczywiście pomocy z ni kąt.Studiuje (sama w dużym mieście) Usiadłam na ławce w szoku zwijam się z bólu prawie płaczę, znieczulica ludzka, albo wredne teksty chyba naćpana dziwka W końcu podszedł do mnie ten koleś,płacząc mówię mu że się wywaliłam A on że podprowadzi mnie mnie do szpitala ,że to blisko.Na miejscu wziął ode mnie dowód zarejestrował mnie, unieruchomili mi ręke:(.Potem kazał mi czekać, przyjechał autkiem w przeciągu kwadransa, po drodze mi zrobił zakupy, pewnie myśłam że mi się nie podoba i nawet nie wszedł, zapomniałam mu zwrócić za zakupy.mam nadzieje że sprawdzi jak sie czuje

Gość ween101
aaaaaa koncert życzeń ... to ja chce dziwkę z 4 cyckami i loda... truskawkowego... dziwka też może być prawiczek .. a tyś się laska nie popisała.. może w szpitalu mają monitoring i tablice rejestracyjne są na nagraniach za parę zeta ci sprawdzą jak się postarasz i masz pretekst o oddaniu kasy... a poza tym to to że typ jest prawiczek to zaleta??? Myslałem że wy myślicie kroczem:)