Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afsf

jak szukac pracy?

Polecane posty

Gość afsf

ja szukam po ogloszeniach w internecie i gazetach. ale nie wiem czy to jest wystarczajace:( chyba mam za malo motywacji. A wy jak szukaliscie pracy? oplaca sie chodzic, pytac i zanosic cv?

każde działanie może odnieść skutek, dlatego należy próbować wszystkich sposobów, które mogą zwiększyć nasze szanse na rynku pracy, jest dużo stron lokalnych na których są umieszczane oferty pracy, więc może warto byłoby zajrzeć na nie skąd jesteś, to może doradzę jakieś konkretne

Gość halinkammmmm
Szukanie pracy, czasami nie jest takie trudne jak się to wydaje. Istnieją pośredniaki, istnieją pośrednictwa pracy tymczasowej, istnieje wiele gazet, portali z ogłoszeniami... Wszystko zależy od wybredności. Ja osobiście dorabiam sobie w ten sposób http://www.surfik.net/polecam,malenkaja.html

Gość afsf
no wlasnie nie jestem z duzej miejscowosci, dlatego malo jest ogloszen w internecie:O

halinkammmmm da się coś na tym zarobić. Ja też szukam pracy ale w domu :( Nie mogę nic legalnego wziąć bo mi wychowawcze zarobią, a jak tu żyć z wychowawczego?