Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilon

przygoda z fitness girl

Polecane posty

Gość kamilon

Mam koleżankę, która jest instruktorką fitness. Prosiłem ją, żeby mi coś zatańczyła i po jakimś czasie się zgodziła. Kazała mi usiąść na krześle, a sama miała przy nim tańczyć. Była w szpilkach, ale powiedziała, że zdejmie buty, żeby mi oczu nie wydłubać obcasami. Nie zrozumiałem o co chodzi, ale jak zaczęła tańczyć to zrozumiałem. Jej nogi częściej były przy mojej twarzy, niż na podłodze. Taniec był super zmysłowy, erotyczny. Taki prezent imieninowy.

Gość kamilon
dalej? Znamy się nadal i kolegujemy. Nie było seksu, tylko taki erotyczny taniec. Czasem to lepsze od zwykłego seksu.

Gość kfkkgg
a potem sie obudziles......

Gość kamilon
piszę co chcecie, możecie wierzyć lub nie. Dowodu Wam nie przedstawię.

Gość kamilon
sorry, miało być piszcie. Spustu nie miałem w trakcie, ale jeszcze trochę by to robiła i bym miał.

Gość Uczony66
twierdząc po twojej wypowiedzi mam prawo sądzić iż dotykasz workiem mosznowym ekranu monitora a co za tym idzie masturbujesz się przy nim. To tylko moja skromna opinia na ten temat.

Gość kamilon
widzę, że nic nie macie do powiedzenia w temacie, potraficie tylko szydzić.

Gość kamilon
co jest takiego nieprawdopodobnego w tańcu na krześle?

Gość Uczony66
szydzić, dla waszej wiedzy oznacza odnosić się do kogoś lub do czegoś z szyderstwem. To tak na marginesie.

Gość kamilon
perwersja: nie robię sensacji. Założę się, że Wam nigdy dziewczyna tak nie tańczyła.

w pl nie ma jeszcze wielu rzeczy....i dlugo jeszcze nie bedzie...inna mentalnosc...inne realia....inne mozliwosci..

Gość kamilon
fev: co masz na myśli?

Gość Uczony66
Wydaje mi się, że znaczenie słowa marginesjuż opanowałeś, więc rozwijanie tego tematu nie wniesie nic konstruktywnego, a wręcz przeciwnie - może nastąpić masa wypowiedzi "off topic" (tzw. po za tematem).

Co to znaczy konstruktywny? :classic_cool: To była chyba droga szybkiego ruchu, około południa. :classic_cool: Tylko zgagę potem miałam. 😭 :D

Gość Uczony66
mentalność to swoisty dla kogoś sposób myślenia i postrzegania rzeczywistości, tak więc autor miał na myśli wyrażenie swojego zdania, które jak sądzi jest wciąż dalekie dla polskiej społeczności.