Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada Wedla

czy jest tu mama stosująca plastry Evra?proszę o radę

Polecane posty

Gość czekolada Wedla

chodzi o to,że mam długie plamienie ze skrzepami,trwa już ono z tydzień a wczoraj odkleiłam plaster więc powinnam dostać okres więc znowu będę krwawić..nie wiem czy sie tym martwić czy nie.stsosuję je już ponad poł roku i dopiero takie coś wyszło teraz.Nie chciałabym ich zmieniać bo czuję się na nich świetnie,tylko nie wiem czy te plamienia nie są groźne.Dzięki za odpowiedzi z góry

Gość mamuśka filipka
Hej, ja je stosuję :) takie coś mi się jeszcze nie zdarzyło, natomiast w pierwszym cyklu w którym stosowałam Evrę miałam podobnie tzn. w dniu pierwszego dnia miesiączki nakleiłam plaster a krwawienie trwało prawie do kolejnej miesiączki. Byłam wtedy u lekarza, dostałam ziołowe tabletki na zatrzymanie krwawienia a lekarz powiedział że tak czasem się zdarza. Ja na Twoim miejsu jeszcze bym się nie martwiła, zobacz co będzie po miesiączce. Jeśli krwawienie nie ustąpi idz do lekarza

Gość czekolada Wedla
dzięki mamuśko filipka,kurcze a ty idiotko od tarota spieprzaj stąd!!!!!! proszę o rady inne mamusie,co z tymi plamieniami?miała któraś jeszcze?

Gość czekolada Wedla
mamuśki!!nie stosujecie plastrów?wszystkie łykacie tabletki?dawajcie no tutaj swoje doświadczenia z plastrami!

Gość piechucinska
Nie polecam plastrów, bo mimo braku złego samopoczucia, to krwawienie przez miesiąc jest jednak uciążliwe. Idź do gina, odstaw na próbę i zobaczysz, czy przejdzie.

Gość Stosowałam. Nigdy mi się
to nie przydarzyło, ale uważam że te plastry mają zbyt zawiłą instrukcję obsługi i ciągle musiałam z nią latać, żeby o niczym nie zapomnieć. A teraz biorą od czasu do czasu zastrzyk i mam święty spokój, bez chrzanienia się z plastrami.