Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drzewko :(

jestem zbulwersowana ściętym drzewem !!!

Polecane posty

pod moim blokiem wlaśnie dziś rano ścięli piękna i zdrową wierzbę , wracam z pracy a tu leżą tylko ścinki !!!!! Sąsiadka powiedziała że maja powiększyć parking...... Nie wiem ale to jest godne pożałowania jak można było ściąć zdrowe drzewo dla aut ????

Dowiedz się kto wydał zezwolenie na wycięcie tego drzewa.Czy,w ogóle, mieli zezwolenie.

Gość obolon
ktoś się wkurzył bo nie było gruszek na wierzbie

teraz,już nic nie zrobię drzewka już nie ma.......całe dzieciństwo i młodość widziałam go za oknem a teraz ....... ehhhh

Gość qwerty26
a mieli pozwolenie? nie wiem czy dla takiego podłego celu wydaje się zezwolenia... no chyba że za kasę robi się wszystko. Bo z tego co wiem, to można ściąc drzewo gdy zagraża budynkom, podnosi asfalt czy tam fundamenty, lub konary grożą zawaleniem się.. Ale ściąc, bo praking...? :(

no tak, podłe parkingi, podłe samochody, podli kierowcy niech sobie zabieraja samochody do domów...

nie wiem,czy mieli zezwolenie przyjechała ekipa no i ścięli te biedne drzewo :-( leżą ścinki jeszcze obok drugie też ścięli karłowatą wiśnię też była zdrowa i rodziła piękne owoce nie wiem kto wydał te polecenie wracałam z pracy to już były ścięte