Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulka123

jezu, jak ja sie nudze..tylko bym jadła- co tu robić w ciąży ?

Polecane posty

Gość lulka123

Jestem na zwolnieniu, siedze w domu i już fiola dostaje. Książki przeczytałam nie wiem ile, w tv nic nie ma, cały czas bym jadła.Popadam w cos takiego że nawt nie chce mi sie wyjsc z domu .. Mieszkam na 4 pietrze wiec nie chce mi sie schodzic a nawet jeśli to nie mam gdzie...Jak zorganizaować czas jeszcze tyle mies?

Gość ja też jestemw ciąży
a skad jesteś? mam to samo jak z bliska to mozemy sie spotkać:D

Gość lulka123
z Trojmiasta:-)

Gość ja też jestemw ciąży
a to daleko ja śląśk :D ale mam to samo nudy nie ma co robic;/ wiecznie coś jemm:D jak chcesz to podaj gg to sobie poklikamy ;p

Gość lobbbyyy
jesteś na zwolnieniu bo musisz czy bo chcesz?

Gość dream picture
to po co na zwolnienie poszłaś, trzeba było w pracy zostać.

Gość dtyyyyyyyyyyyyyyyy
za 65 będą truuddnee sppprraawyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może rozwijajcie swoje pasje? Albo spróbujcie jakieś znaleźć. Malowanie, szydełkowanie, tworzenie z masy solnej - wszelkie prace plastyczne - nie są wysiłkowe, nie wymagają dużych nakładów finansowych, a możecie fajnie spędzić czas i przy okazji zrobić coś ciekawego. A jeżeli nie macie zaawansowanej ciąży i rozpiera was energia to podzielcie się nią i swym czasem z osobami potrzebującymi - idźcie na wolontariat np.do osób starszych.

Gość mamama27
cieszcie sie kobiety ty nic nie robieniem - ja od roku nieprzespałam porządnie nocy - czasem cały dzień niemam kiedy usiąść - oj zamarzy sie wam jeszcze lenistwo, mi sie marzy a tu jest jeszcze gorzej bo synek zaczął chodzić i idą mu 4 zęby naraz - można oświrować - co chwila coś nowego

Też racja :) - to ostatnie chwile błogiego lenistwa. Za parę miesięcy się wam zacznie totalny brak czasu :)

Gość lulka123
ja juz mam 1 dziecko. musze wypoczywac bo plamiłam na poczatku ciazy. Ogólnie nie moge sie przemeczac ale lezec juz nie musze.

Gość Vimon
Też nie wiem co robić. Czytam książki, siedzę na necie, idę na spacer do sklepu i .... koniec pomysłów. Codziennie to samo. Jakieś pomysły? Tylko nie z wolontariatem, starzy ludzie są zazwyczaj schorowani a w ciąży nie miałbym do nich cierpliwości bałabym się czymś zarazić.

Gość Vimon
Odpoczywamy :) Ale kurde co dzien to samo, obiad jeszcze ugotuję i pomysłów brak. Co za dziwne czasy nastały... wspomnę jeszcze, że nie mam żadnych znajomych. Człowiek siedzi sam jak kołek.