Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwiki21

Większość facetów ma w życiu 1-2 kobiety...

Polecane posty

Gość wwwwwiki21

A nie 5-10 czy 50 jak czytam tu na kafe albo slysze od ludzi , wiekszosc ma jedną dziewczyne w mlodosci z ktorą potem bierze slub,albo rozstają sie i potem on poznają narzeczoną... Historie o ruchaczach z 50 panienkami na koncie tworzą sie na forach takich jak to albo sami panowie zmyslają by zaimponowac kolegom.

Gość hcvvdh
Moim zdaniem to jest sprawa indywidualna i nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka. Moj mial 5 partnerek przede mna, ale my poznalismy sie gdy mial juz 31 lat, wiec wydaje mi sie taka ilosc normalna; nie ruchacz i nie prawiczek.

Gość gościnnie tuuuuuu
masz rację autorko, jak się tak zastanowię to większość moich znajomych jest w swoim 1-2 poważnym związku, i większość ochajtana...

Gość apppps3
nie wiem gdzie wy mieszkacie, moj brat zonaty mial dwie, moj byly facet tez tj. Ja bylam jego druga, nie znam zadnego lowelasa, raczej wiekszosc szybko chce slubu i dzieci...

Gość bua hah ha ha hah
" masz rację autorko, jak się tak zastanowię to większość moich znajomych jest w swoim 1-2 poważnym związku, i większość ochajtana... " a co z czasem kiedy nie byli w tych zwizkach? jak poznawali nowych ludzi? przecież nie mieli takiego szczęścia że od razu poznawali osobę z którą się wiązali. Więc nie pisz głupot

Gość facet chce ślubu i q
dzieci? :D:D:D:D:D:DD:D:D::D ale ci bajek opowiadają żeby do łóżka zaciągnąć

Gość mysle,ze sie nie przyznają
( dziewczyny tez) i ok, dyskrecja jest cenna cecha charkteru. Nigdy nie pytałam mojego meza , ile mial kobiet i nie spytam, wazne jest, jaki ma stosunek do mnie

Gość dadadadadadadadb
faceci ktorych znam (koledzy i znajomi) w wiekszosci chca slubu i dzieci:p w lozku z nimi nie bylam wiec nie sciemniali

Gość wiekszosc ludzi mysli o rodzin
ie i nie ma fsiu bzdziu w glowie

Gość taki jeden pan przed 30
.. ja znam właśnie różnych. jedni poznali dziewczynę w wieku 17-18 lat i są z nimi do dziś (zaręczeni , małżeństwo) u innych pierwsza miłość okazała się niewypałem jednak .jeszcze inni ruchali od 15tego roku życia aż się naruchali i sie hajtneli w wieku 25 ...jeszcze inni mieli pierwszą i puki co ostatnia pannę w wieku 22-25lat