Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labouche

Co sądzicie o seks randkach?

Polecane posty

Gość labouche

Temat dosyć kontrowersyjny ale myślę, że ciekawy :)) Ostatnio miałam okazję przysłuchiwać się w pracy rozmowy dwóch kolegów na temat seks randek. Z początku tak naprawdę sama do końca nie wiedziałam o co chodzi - myślałam, że gadają o agencjach towarzyskich ale szybko się zorientowałam, że chodzi o coś innego. Otóż korzystają z przeróżnych serwisów internetowych gdzie ludzie umawiają się na seks bez zobowiązań. Co myślicie o tego rodzaju jednorazowej przygodzie? Ja na początku byłam trochę zszokowana, ale im dłużej o tym myślałam tym bardziej moje podejście idzie w kierunku takim, że skoro obu stronom taki układ pasuje to dlaczego nie? Przed wczoraj dostałam na poczcie reklame z http://xdate.pl i sama się zastanawiam czy nie spróbować :D Czy któraś z Was korzystała z tego typu hmm.... zabawy :P ??

Gość kirios
Faktycznie kontrowersji w tym trochę jest choć z drugiej strony co w tym zdrożnego skoro nikt nikogo do niczego nie zmusza - ktoś się chce zabawić, za darmo, za zgodą dwóch stron. Nie oszukujmy się - sex przestaje (albo już przestał) być tematem tabu to i takie portale jak piszesz mają racje bytu.