Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukaasz29--

Potwornie mnie irytuje sąsiadka z mieszkania naprzeciwko

Polecane posty

Gość lukaasz29--

ma małe dziecko (ok. 1 rok z kawałkiem) ale zachowała kształty kobiece, bębuch jej nie urósł, wygląda wytwornie i ładnie, zakłada obcisłą spódnicznę za kolana, żakiecik, kozaczki i nigdy byście nie pomyśleli, że ona rodziła już. No ale do rzeczy. To, że podoba mi się z wyglądu, nie znaczy, że odczuwam to samo wobec jej zachowań. Jak ona wychowuje to dziecko! To woła o pomstę do nieba. Np jestem w sklepie - ona zamiast nagotować mu zupki, to kupuje jakieś kabanosy, jakieś lizaki i mu daje. Sprzedawczyni przyznała mi rację. Albo wraca wieczorem do domu (godz 21) a dzieckiem w tym czasie opiekuje się opiekunka. No co jak co, ale dziecku jest potrzebna matka, a nie jakaś zastępcza kwoka, podczas gdy mamusia gdzieś się szlaja. Zawsze pięknie ubrana, włosy wyfiokowane, szminka, pazury pomalowane, a dziecko w jakiejś zgrzebnej chusteczce na głowie. Wózek też kupiła używany, kosztował 500 zł to są śmieszne pieniądze jak na wózek, wiem bo mówiła mi druga sąsiadka, w takim wózku dziecko na pewno ma niewygodnie i źle się rozwija. No i co - nikt z tym nic nie robi! Ja się tylko zastanawiam, kiedy nie wytrzymam i wygarnę tej babie co o niej myślę!

Gość liczy sie to ze nie wyskrobała
dzieciaka :D jak beda jakies problemy zxdrowotne to zarobia lekarze apteki potem moze jakas terapia mu bedzie potrzebna ......same korzysci dla innych

Gość Jesteście żenujący
Musisz na nią nasłać płatnego zabójcę. Taka baba nie powinna żyć. To dziecko na pewno wyrośnie na psychopatę żywiącego nienawiść do sąsiadów :O

Gość utrzymac dziecko mogą
w domu dziecka dziecko sie wychowuje jest z nim

Naplułabym w morde takim ludziom,iech każdy patrzy na siebie a nie do sąsiada zagląda,temu dupe obrobi,tamtemu pare słów powie,koszmar,mieć takiego sąsiada jak ty WSPÓŁCZUJE