Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michelin26

Czy matka jest także kobietą?

Polecane posty

Gość michelin26

Czy osoba, która urodziła dziecko jest kobietą, czy tylko matka? Ostatnio mój mąż powiedział, że matka to nie kochanka i że teraz inaczej na mnie patrzy. Czy tak już będzie zawsze? Dziecko ma 3 miesiące.

Gość Zdzisiek
twój dziad ma coś z mózgiem chyba że zmieniłaś płeć

Coś w tym jest faceta pisior po zaplodnieniu też jest mniej ciekawy i taki leniwy

Gość babeczka z kremem malinowym
Jak mu się zachce, to nie będzie mu przeszkadzało że jesteś matka jego dziecka.

Gość stary i doswiadczony
mailem tak samo. zona zmusila mnie do bycia przy porodzie i od tamtego czasu po prostu przestala byc dla mnie tak pociagajaca jak wczesniej. sorry, ale cos mi przeskoczylo z trybu kochankowie na stateczne malzenstwo i seks nie jest juz taki jak wczesniej, pomimo, ze ona sie stara itd

Gość grrrriiiiiiiimelllllllll
A czego się spodziewałaś? Czasy beztroski minęły. Teraz wychowujesz jego dziecko, więc jesteś matką jego dziecka. Chyba nie myślałaś, że on nadal będzie się Tobą zachwycał?? Jakie wy jesteście naiwne.

Taka jest kolej rzeczy, że z trybu kochankowie przechodzi się w tryb rodzina.

Gość Już nigdy nie będzie
tak jak kiedyś, choćbyś nawet kwiczała piczą

Gość Fifka8
Dziwny ten twoj facet....Współczuje Co z tego ze jestes mama?A kto ci dziecko zrobil?Jak jestes matka to nie kochanka?Bo co Kobiecie po porodzie Pisior wyrasta?BZDURY Mój małżonek mówi że dla niego jestem jeszcze bardziej atrakcyjna:PMam wieksze piersi,szersze biodra:)twierdzi ze pociagam go jeszcze bardziej bo dałam mu dziecko o ktorym zawsze marzyl

Gość Fifka8
Co do obecnosci przy porodzie - uwazam ze to glupota Nie kazdy facet jest w stanie przetrawic to co sie dzieje w trakcie porodu A kobiety koniecznie chca zeby facet byl znimi I po co?Potrzymac za reke?A co to da?Mniej boli? A potem takie wianki Mój cioteczny brat po porodzie rodzinnym nie odzywal sie przez pare godzin Widzial krew, sluz ,kał slyszal wrzaski i dostal jakiejs traumy Nie dziwcie sie zatem ze potem boi sie albo nie chce was dotykac...

Bo dałam mu dziecko bla bla bla Kocha cię bo ma poczucie, że powinien cię kochac za to, że urodziłaś"jemu" dziecko. Kochanką już dla niego nie będziesz. Gdyby mu jakaś młoda, szczupła laska pokazała cycka, to by o mamusi swojego dziecka zapomniał.

To jest poczucie obowiązku, a nie miłość czy pożądanie.

Gość Fifka8
A skad ty mozesz to wiedziec?Dlaczego ma szukac innej skoro ma w domu mnie?Wygladam lepiej niz przed porodem - i czesciej uprawiamy seks To ze ty jestes taki powierzchowny nie znaczy ze wszyscy faceci tacy sa

Jeju kolejny głupi temat i odpowiedzi typu ja wiem najlepiej reszta nie ma racji - i sprzeczka. Czy wy ludzie nie rozumiecie ze nie wszystko jest biale albo czarne?U jednych jest tak a u innych inaczej. Mój mąż też uważa że dopiero po urodzenia dziecka rozkwitłam jako kobieta. Wiec nie wszyscy faceci to pustaki:P

Jak po ciąży można wyglądać lepiej, niż przed?? Obwisła skóra dodaje ci uroku? Seks częściej?? Fajnie, dziecko ma rozrywki.............

dla niego rozkwitłaś, bo patrzy na ciebie, jak na osobe w stosunku której ma dług wdzięczności, bo mu urodziłaś dziecko. Tylko tyle, ale nadal patrzy na ciebie przez pryzmat matki swojego dziecka, a nie ognistej, ładnej kochanki. Matka w domu, można po...chać, zrobi obiad, dała mi dziecko, jest do kogo wrócić. A jak nie widzisz, to gwiżdże za młodymi dziewczynami...

Gość adaIis86
ps. moj mezus nazywa mnie kangurek hihihihihi chyba wiecie dlaczego? ;) nie? bo mam taki obwisly brzuch i cycki, ze stalaktyty w jaskiniach na kielecczyznie to atrakcja dla przedszkolaków w porownaniu ze mna :classic_cool:

Rozumowanie kobiety: mamy dziecko, jest ze mną bo mnie kocha Rozumowanie faceta: jest matką mojego dziecka, jestem z nią bo dzięki niej mam z kim pograć w piłkę

współczuje rozumowania. Wyobraz sobie mozna wygladac lepiej. Nie mam ani obwisłej skóry ani rozstepów nic:PJedrne,młode ciało:)

No ja też współczuje kobietom, że mają takie myślenie i że się łudzą myśląc, że facet kocha.

jenifer to chyba po pijaku coś mu się miesza :-P

jeniffer uważaj, bo ideały są nudne i szybko sie nudzą.

Gość obserwator z boku
i niech mi ktos powie, ze baby nie sa proste jak cep: zrobic im bachora, pochwalic od czasu do czasu i z glowy - dom zadbany, zarcie zrobione i bzykanie kiedy bardzo sie chce, a tymczasem na boku mozna miec tuzin nastolatek/studentek glupia kolacje czy perfumy :D

Ja tez mam dobrego męża A Ci tutaj albo się przechwalają - takie machos, kozakos:pAlbo to niezaspokojone baby:P Dla nich kobieta po porodzie to baba z flakiem na brzuchu, grubą dupą, cyckami po pas i jedyna jej funkcja to mamka dla dziecka i kura domowa A pan i wladca ma prawo kochanice sobie wziac Zalosne

Jesli byłoby tak jak piszecie to facet to dopiero żałosny gatunek - traktuje kobiety jak bydło rozpłodowe i maszyne do prania i sprzatania Do seksu potrzebny tylko młody model Pomyślcie co piszecie pustaki

Gość obserwator z boku
no jeśli Cie poRZada, to już wiemy jaki macie status społeczno-intelektualny :D 🖐️