Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michelin26

Czy matka jest także kobietą?

Polecane posty

Gość asicaaaaaaaa
odnośnie lepszego wyglądu po ciąży- może tak być, że wygląda się lepiej jak przed, jestem tego przykładem, rok po ciąży byłam szczuplejsza niż przed, figurę utrzymuję do dziś ( od porodu minęły 4 lata) rozstępów nie mam, skóry wyciągniętej też, nie wiem, czy to zasługa kremów i balsamów, czy genów (moja mama też nie ma) także wszystko można, trzeba tylko chcieć.

Gość majorrrr prawdziwy
jennifer8787**** co tam u ciebie? co porabiasz?

Gość majorrrr prawdziwy
będziesz teraz specjalistką od angielskiego:D

Gość majorrrr prawdziwy
JAK BUDOWA? MASZ JAKIES NOWE FOTKI?

Gość majorrrr prawdziwy
kiedyś pisałaś na kafe że studiujesz fil. ang... hmmm... więc z czego będziesz się bronić?

Gość oj renifer renifer
pewnie jakis beznadziejny kierunek to i przyznac sie nie chce

jennifer8787*** ''mi mój mąż mówi :że jestem wspaniałą matką ,idealną żoną ,dobrym kumplem i zjawiskową kochanką ''. dobra Jenny, już sobie tak nie cukrój :O

na kafe sobie stwarzasz idealne życie którego w rzeczywistości nie masz :O żałosna jesteś Jenny :D

nie mam takiej potrzeby ,wracam do nauki;) bo już czas na mnie Idealnego życia nie mam ,bo jednak musze się uczyć,musze sprzątac i wiele innych mniej przyjemnych rzeczy;) także się pociesz

Żałosni sa ci ktorzy wchodza na forum zeby zgnebic innych Aby odnosic swoje beznadzieje zycie na innych Zazdrosc przemawia przez niektórych

Gość lilann86
Grimel ,gdybys byl mądrym to byś pomyślał jak wy byscie byli na miejscu kobiet i rodzili dzieci i my mialy o was takie samo zdanie.Wybacz ale jesteś dla mnie pusty z takim rozumowaniem. Zeniąć sie już powinienes mysleć co nastapi w waszym życiu .Atrakcje ! Zal mi jest kobiety ktora z tobą bedzie lub jest z takim traktowaniem kobiet ktore sa w związkach. Poczekaj kilka lat jak wyłysiejesz lub dostaniesz brzuch, a twoj fiutek stanie sie zwisem.

Lilann86 masz absolutną rację:PPOczekajmy parę lat - na forum siądzie pomarszczony kolo i napisze - moja żona ma młodszego kochanka bo ja już nie dam rady - prostata i te sprawy:P

Nikt nie ma idealnego życia -ale czuje sie lepiej widzac ze mam madrego, kochajacego męża, fajna rodzine A zazdrośnicy niech czerwienieja z zazdrosci i wylewaja żale na forum:P

Gość lilann86
Adalis 86, wydaje mi sie ,że ten facet ne ma zielonego pojecia o życiu w związkach on tylko mysli kategoriami- dziwki. Żenada . Ciekawe co on ma w spodniach.Pewnie nie wiele.Dziwak