Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Zawsze Szczerego

Zawsze szczery nie ma przyjaciol w realnym swiecie, bo kto by z kims takim

Polecane posty

Gość Do Zawsze Szczerego

wytrzymal. Dlatego biedak tyle przesiaduje przed kompem na forum dla kobiet i wyladowuje tutaj swoja agresje i frustracje z powodu swego wrednego charakteru i skutkow wynikajacych z tego faktu na innych nazywajac ich kretynami, glupkami, a nie widzi ze sam zachowuje sie jaki idiota. Zal mi go troche nawet. Co o tym sadzicie?

Gość a drugi mundry regres
:O

Gość Eleeene
mi go nie zal.To jest idiota, cham i o zyciu nie ma absolutnie pojecia. Wyzywa kogo popadnie, mnie dzis od moherek. Ja akurat jestem malo wrazlliwa na takiego padalca , ale osoby mlodsze i wrazliwsze, moga bardzo odczuc takie obelgi pod swoim adresem. On nie ma realnego zycia, bo kiedykolwiek bym nie weszla na forum, on wali w klawisze swoje glupoty, impertynencje i tylko : ja pierd. Wszarz. Nic nie wnosi do tematow oprocz zlosci .

Gość badum
Dziwicie się? POwiec typowy.

Cokolwiek o nim napiszecie i tak nie wywrze to na nim najmniejszego wrażenia. Jedyne, co może go dotknąć, to obojętność. Tej zaznał w życiu, przed nią uciekł do wirtuala. Gdyby to jeszcze spotkało go tutaj, może dotarłoby do niego, jakim emocjonalnym wrakiem się stał. Niestety... Na tym forum są ludzie, dla których ZS stał się maskotką. Póki co jest przez nich hołubiony. Ale co będzie, kiedy przestanie nią być?

Gość przelote_em
A gdyby otoczyć Go myślami pełnymi miłości, może odczułby to i zmienił swoje nastawienie do ludzi? Ta Jego złośliwość może bierze się z braku miłości, może był odrzuconym dzieckiem a takim nie jest łatwo w życiu. Brakuje im empatii i nie umieją kochać, także samych siebie.

"A gdyby otoczyć Go myślami pełnymi miłości, może odczułby to i zmienił swoje nastawienie do ludzi?" - proszę bardzo - no proszę cię, NIE PRZY JEDZENIU!

Gość gaguguga
zs jest takim prostym cepem, który myśli, że wszystko można podsumować jednym zdaniem, oczywiście w jego wykonaniu.

Gość przelote_em
A to Ty jesz przy kompie? Wiesz, że to nieestetyczne i bardzo szkodzi na zdrowiu?

Gość EwelinaEwa.
Bardzo nieszczęśliwy kolo, nic poza tym.

Gość gsfogsd
pewnie go ktoś skrzywdził... potrzebuje pomocy, słyszycie jego niemy krzyk....?

"Zawsze szczery to normalny,fajny gośc,który nie włazi wszystkim w dupsko,żeby błyszczeć na forum" - wie, komu wejść :D

Ja nie z tych koleżanko-coś Ci się pomyliło ;) czasem jak czytam jego wypowiedzi to trzeźwym okiem patrzy na ten pojebany świat i tyle. Ja mam swoje zdanie-Wy swoje.Każdy się może wypowiedzieć.Mnie on nie przeszkadza :classic_cool:

A czy ja mówię, że mi przeszkadza? :) To nie jest dla mnie "ktoś" od/do przeszkadzania :) Każdy ma prawo do życia, kto mu broni żyć :) Podobno każdy dureń ma swój rozum ;) Nawet taka oślizgła gadzina, jak ZS :)

Gość fujrzyg
to ten z tychbcobto siedzi przed komputerem i nic nie robi, w sieci lub udaje, że pracuje jak MITOMAN REGRES,choc ten to pewnie RENCISTA

Gość ( zawsze szczery z ukrycia)
ja rencista?Nie- ja jestem w zakladzie dla oblakanych.Przepraszam ale kochajcie mnie .Choroba nie wybiera :-(