Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chodzic na spacery!!!!!!!

ząbkowanie a spacer

Polecane posty

witam od tygodnia moja corka zaczęła poważną faze zabkowania, ma zele, syropki, nakladke, gryzaki problem tkwi w tym ze nie da sie z nią wyjsc na spacer jest ciągly placz, w domu to ją ponosze to masuje dziąsełka daje gryzaki ale na dworze noszenie na rekach rowniez nie pomaga chce wychodzic z nią na dwor ale sie nie da! co z tym mozna zrobic? mialyscie tak?

właśnie to wszystko malo pomaga :(

jest taka fajna pogoda a my nie mozemy sie ruszyc z domu

:/

Mojemu maluszkowi wyszły właśnie pierwsze ząbki, ale za bardzo nie narzekał. Jedynie w nocy gdy przebijały dziąsła..

tak, ja tez polecam dentinox. A swoja droga moje dziecko tez mialo kryzys na spacerach trwalo to jakies 2 tygodnie. po prostu pogoda byla piekna to myj jakos maj czerwiec a ja musialam po 45 minutach wracac bo nie bylo sily. Ale to nie mialo zwiazku z zabkami jeszcze. I jakos tak samo mu przeszlo, potem polubil spacery i teraz siedzimy calymi dniami. A proboalas żel Sachol? Jest mocniejszy od Dentinoxu ale uzywaja go tez dorosli wiec wiesz, naprawde jest na ekstremalny ból..

moja mala uwielbiala spacery, cale dnie bywalysmy na dworze, smaruje bobodentem daje ibum dla dzieci od bólu, ale ona grzebie ciagle rączkami w buzi i placze, przechodzi na krótko, mam taką nakladke -sztoteczke na palec do masowania to lubi juz naprawde nie wiem co robic bo wcale s9ie na dwor nie da wziasc, przewinąć itd tez nie latwo czasami, a jak probowalam wczoraj z nią wyjsc to po 5minutach wracalam w podskokach do domu bo byl taki placz ze szok

Gość mamamma27
ja też bym chciała spacer - synek też - ale od zębów walczymy z gorączką - idą 4 naraz - masakra

a może oprócz maści podaj dziecku coś przeciwbólowego, np nurofen dla dzieci? przeciez jak córkę bardzo boli, a niektóre dzieci cierpią okrutnie - mój synek np, to sama maść nie pomoże

daje ibum od bólu.. no cóż trudno przesiedzimy troche w domu. ile to moze trwac?