Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana Magda 21 i troche

jestem załamana :(

Polecane posty

Jestem załamana nie daję rady na studiach. Zawsze byłam najlepsza wl iceum mialam srednie po 5,6. Teraz ledwie na 3 wyrabiam. A Ci co nie mieli świadectw z paskiem maja 4-5 ! nawet stypendia!! To nie FAIR !! NIE FAIR !! Wyje :(

Gość terterfvcxv
jenny nie ośmieszaj sie znamy cię :O widzielismy twój porzadek w domu :D a obiadki co stara gotuje 🖐️

to moze strasznie niski poziom to lo mialo??? albo jestes za glupia na studia ;) ja w lo jechalam na trojkach i czworach, na studiach mam 5.0 i a jestem teraz na piatym roku i ciagle utrzymuje taka srednia,ale bylam w dobrym lo :P

nie jestem głupia !!

dobrze może obiadów nie gotuje ,ale codziennie sprzątam ,dziecko odbiore z przedszkola to albo chore i wtedy trzeba mu poświęcić 1005 czasu a ja nie chore to i tak trzeba sie zajmować a między czasie trzeba wyjść z dzieckiem na spacer i się uczyć .Ale wy drogie dzieci nic nie możecie wiedzieć o dziecku skoro sami nie macie http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY

Gość gaguguga
jenny, zapomniałaś dodać, ze budujesz ten dom tymi ręcami :)

Jennifer - nie nazywaj mnie rozpieszczonym bachorem. Co z tego, ze masz dom na glowie ?? Ja nie mam - a mam ambicje. Mialam wysokie noty i dalej chce miec, chce miec stypendia, zeby moc sie pochwalic.

jesteś rozpieszczona ,że płakać z powodu niskich ocen-weź się za naukę ,bo tylko to masz na głowie .Myślałam ,że studia robi się dla siebie a nie żeby się chwalić;)

Gość to się ucz jak chcesz mieć dob
re oceny. niby czyja to wina, ze masz slabe oceny? nasze, uczelni czy Twoje?

Jannifer Należy mi się

Jennifer - doktorat to dla mnie za malo. Znam swoja wartośc.

Gość lilyloo
Jenny, dziewczyna ma prawo mieć takie problemy, bo jest młoda, studiuje dziennie i wokół tego kręci się jej świat. Ty masz już inne doświadczenia, inną odpowiedzialność. Nie porównuj swojej sytuacji do przedstawionej przez autorkę. Przecież nie urodzi teraz dziecka, żeby Ci coś udowodnić??? Autorko, może po prostu nie trafiasz w sposób przedstawiania wiedzy, którego oczekują od Ciebie prowadzący. Są tacy ludzie. Uczą się nie tego, czego wymagają na egzaminach. Ich wiedza jest czasem większa od tych, którzy dostają 5.0.

ginorossi Nie jestem GŁUPIA. Jestem bardzo inteligentna. Nie znasz mnie wiec po czym wnioskujesz

Gość tytojakasdziwnajetse
jenifer masz pienadze bo maz je ma sama byc raczej daleko nie zaszla wiec nie wiem zabardzo do czego to mwoisz? sama tego nie osiagnelas przeciez

zalamana Magda 21 i troche Ty zrobisz 6 doktoratów a poźniej napiszesz a kafe "JESTEM ZAŁAMANA MAM 6 DOKTORATÓW I BOJE SIE ISC DO PRACY" POMOCY ;d zal mi takich ludzi z ambicjami

ginorossi - to uwazasz, ze jak kto jest bez studiow to tez glupi ?? Zeby byc madrym musi miec studia ??

Gość lilyloo
Jeeejku, a co w tym złego, że dziewczyna chce iść na studia doktoranckie? Ja w tym roku robię magisterskie i dużo lepiej rozmawia mi się (i spędza czas) z osobami z zainteresowaniami (a takich jest więcej na studiach...) choć sam fakt "studiów" nie sprawia, że ludzie są otwarci i interesujący) niż z bufonami z kilkoma zerami na koncie... Takimi jak Jenny.. Porozmawiasz z taką o bibelotach z mieszkaniach czy o ciuchach dziecięcych oraz o tym, który samochód ma ładniejszą tapicerkę ... i co dalej?

Gość lilyloo
trochę mądrzejsza od ciebie, Lady.

ale ja wiem, ze glupia nie ejstem. gdybym chciala nalezalabym do Mensy.