Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina89M

Chłopiec czy dziewczynka jakie zachcianki i przeczucia?

Polecane posty

Gość Nina89M

Jakie macie zachcianki albo miałyście w ciąży? i co się urodzi albo urodziło ? ;) Ja na początku miałam wielką ochotę na pomidory w śmietanie, mogłam je jeść codziennie i odrzuciło mnie kompletnie od słodyczy, teraz jestem w 5 miesiącu i jem już wszystko. Przesądy mówią, że kiszone i słone na chłopca wskazują a duże ilość słodyczy na dziewczynkę. Ciekawa jestem czy to chłopiec czy dziewczynka :)

Gość nie miałam żadnych zachcianek
w jednej i drugiej ciąży - urodziłam syna i córkę nie wiem jak można wciąż jeszcze wierzyc w takie bzdury:O

Gość wiecznie spiaca
ani slodkie ani kwasne, nie jadlam nic takiego, za to ostre dania moglabym jesc codziennie, pizze, cole takie niezdrowe jedzonko za mna chodzilo, pod koniec czasami mi sie slodkiego zachcialo. a warzywa to mi smierdzialy hehe to samo z chemia nie moglam zniesc zapachow proszkow plynow itp, psie jedzienie to samo-odruch wymiotny wiec pies musial jesc w innym pomieszczeniu. aha i urodzil sie synek, czulam od poczatku ze chlopak:)

Gość malostkowa
To sa totalne takie myslenie....Tez nie roumiem jak mozna w cos takiego wierzyc heheh

w obu ciązach to samo jadłam, czyli dużo i słodko, piłam litrami sok pomarańczowy póki zgagi nie dostałam od 7 mies i tak samo w obu ciązach miałam, zgaga też taka sama aha i dzieci łyse jakby ktoś pytał a i nie miałam wcale żadnych młdłości w obu przypadkach, tylko mega senność do 3 mies gdzies

W obu ciążach do końca 2 trymestru były zachcianki (na różne, przeróżne rzeczy, słodkie, słone i kwaśne), przez pierwszych kilkanaście tygodni były mdłości, a w drugiej ciąży też wymioty. W 1 ciąży zero przeczuć - dziewczynka. W 2 ciąży od samego początku czułam, że dziewczynka, no i ma być druga córa..

Gość magdalena z zagranicy
A mi sie slodkiego chcialo w obu ciazach, a mam chlopca i dziewczynke;)