Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koala566

Jakie butelki na start dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość koala566

Witam, mam pytanie jaką butelkę wybrać dla niemowlaka? jaką pojemność?

Gość Stosowałam. Nigdy mi się
Szerokie Chicco są bardzo dobre.

ja dla noworodka mialam dwie butelki avent po 125 ml. a potem dokupilam dwie 260 ml po jakis 3-4 miesiacach.

Ja miałam na początku Lovi, ale synek się krztusił i kupiłam NUK, najpierw 150 ml, i też po paru miesiącach dopiero dokupiłam takie na 300 ml. Jeśli chcesz karmić piersią a z butelki swoje mleko dawać, to wygodnie mieć latator i butelki tej samej firmy bo przeważnie można używać tego razem.

Gość anilka
avent, bylam, i jestem dalej z nioch baardzo zadowolona.

ja polecam Tommee Tippee.Miałamk 1x150,2x260.Na samym początku miałam z tą rureczką w środku,ale to załaziło od mleka,czyściłam szczoteczką,pałeczkami do uszu,ale nadal załaziło więc je wymieniłam(rurki miały niby pomóc uniknąć kolek,dziadostwo trzeba było rozkręcać,czyścić,a gorzej jak zgubiłam jedną część a mały darł się bo głodny :] wiec zmieniłam je na te same tylko bez rurek,a pozatym te z rurkami lały.

Gość paniusia z okienusia
Avent, na początku wybrałam te mniejsze, potem można kupić większe. Przy Avent można zakupić fajne smoczki na później-trójprzepływowe. Nie wiem czy do innych butelek też są takie smoki.

Gość wredna małpa27
ja też polecam Tommee Tippee

Ja polecam butelki antykolkowe firmy NUK... na początek te mniejsze, bo dzidzia nie wleje w siebie dużo, ale później tak po 2 czy 3 miesiącu polecam szklane NUka... ekologia też odgrywa swoją role w pewnym sensie :) Plastik reaguje z kwasem !

ja akurat nie polecam laktatora elektrycznego z TT.Nie wiem czy nie umiałam go dostawić do piersi,ale ssał i ssał a mleka zero,za to miałam ręczny z TT i jak zaczęłam pompować to pojemniczke napełniał się bardzo szybko.

Gość gość
Ja miałam canpol babies i lovi kupiłam jedna mniejszą 125 i jedna 250

Gość pocahontas8k
Ja mam do tej pory butelki CANPOL BABIES i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście szklane, nie używam plastikowych. A jeśli chodzi o pjemność to na początek te mniejsze po 120 ml a potem już te 240 ml. I tak już jest do tej pory...

Gość mamamaa27
u mnie avent sie sprawdził