Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakkss

Nie akceptuje tego ,ile mam lat :/ Też tak macie ??

Polecane posty

Gość brakkss

Mam 28 i wstydze sie przyznawac do swojego wieku ,czuje sie staro ,dojrzale ,jak typowa mamuśka. Unikam tematu wieku,dat urodzenia,znakow zodiaku i tym podobnych. Nowopoznanym ludziom ,mówie ze mam 21 (bo na tyle wygladam).

Gość taa samaaayaa
34 i nie ukrywam mlodo wygladam, choc jak ostatnio bylam na dyscotece gdzie srednia wieku byla 17-22 to nie czulam sie super :D:D:D

Gość ja mam 32
i czuję się cudownie, rozkwitam wręcz.

Gość ja mam 32
autorko, a jak sie będziesz czuła jak będziesz miała 68,hę?

Gość mklmlk
taaaa, wszystkie kobiety kafe wygladaja na jedrne 20stki, a ich lica sa jedrniutkie jak puoa niemowlecia:D

Gość brakkss
ja mam 32 --- nie wyobrażam sobie tego i wątpie bym dożyła takiego wieku ,prędzej wpadne pod samochód znajac moje szczęscie.

Gość ANAL izatorrr
blablabalalbalablabaal a jak bedziesz miała 68 nie bedziesz wyobrażała siebie w wieku 80 lat. Ty massz kuźwa problem, ludzie nie mają nóg, rąk nie widzą, są sparaliżowani, a ty się przejmujesz pierdołami.

Gość musisz to
zaakceptować,to ile masz lat nie masz wyjścia

Gość jklooklo
To cos z toba nie tak, ja wlasnie skonczylam 30 i czuje sie bardzo dobrze. Mam poukladane zycie, przystojnego meza, dom, bardzo dobra sytuacje finansowa, i na co tu narzekac. Co ty dziewczyno zrobisz za kilkadziesiat lat? Ja mam gdzies wiek, wazne zeby zawsze dbac o siebie, jesc zdrowo, myslec pozytywnie i wtedy w obojetne jakim wieku mozna sie czuc atrakcyjnie. I jak dla mnie najwazniejsze to byc z osoba, ktora sie kocha i chce spedzic starosc.

Gość brakkss
28 ... 32 to wiek pani wyżej

Gość ANAL izatorrr
jklooklo tutaj gadamy o wieku a to że ty masz przystojnego męża dobrą sytuacje finansową, to c*uj kogo obochdzi podniecaj się gdzie indziej! na dobrą sprawę twój przystojny mężu może teraz bzykać sekretarki za te finase takie dobre jakie posiadacie... a z twoja wypowiedź świadczy o tym, że nie wiesz co czytasz i najprawdopodobniej jesteś głupia pipa. Czytaj rozważniej, bo może podpisałaś również intercyzę przedmałżeńską, a wydawało Ci się, że akt małżeński, po tym co pokazałaś nie zdzwiwiłbym się!

Gość jjdfghgh
myszko, podziwiam cie ze sie czujesz cudownie, ja z takim wygladem bym sie zalamala na twoim miejscu

Gość prawiczek.26.
Ja mam 26 i czuje sie jak Wiara, jak gówno. Jakbym mial 60 lat , taką tez mam kondycje, 100 metrów do autobusu i mam zadyszke ,wszystko mnie boli . Jakis czas temu chcialem zmienic moje zycie ,zazdroscilem innym fajnego zycia albo chcociaz normalnego. Najbardziej bylem wkurwiony jak zobaczyłem jakiegos gnoja w zajebistym aucie, pewnie starzy mu kupili. Potem to olałem.