Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwa22

jak sprawić by chlopak robił dłuzej minetke

Polecane posty

Gość poprosić
go o to. Poprostu mu szepnij,że jest ci cudownie.

Gość vhhj
przytrzymaj mu głowę;P

Gość czerśniakałe
usiądz mu z całej siły na twarzy, tak zebys mogla go poddusić :D

Gość mieczysławe
nie siadałaś nigdy na twarzy? :)

Gość zmarszczony
Iwa lubisz mniej delikatnie: to przytyj Siedzenie na twarzy do 80kg da sie oddychać. Powyżej 100 hardcore.

Gość torreadore
iwa to znaczy jak jestes taka gruba to odradzam, jeszcze zrobisz krzywde swojemu facetowi

Gość zmarszczony
Iwa lubisz mniej delikatnie: to przytyj Siedzenie na twarzy do 80kg da sie oddychać. Powyżej 100 hardcore. Gwarancja że poliże aż sama odpuścisz

Gość a co!
bierzesz go za włosy, rozkładasz nogi i wiadomo:D ewentualnie każ mu się połozyć i usiądź mu na twarzy, inny sposób to rozmowa:P

Gość zmarszczony
Swoją drogą pytanie do kobiet, czy jest typ fizyczny człowiek-wąż albo waran, że widać u niego ruchliwy język? Pytanie z ławki obserwatora

haha waze nie całe 50kg wiec spoko ;pnie chce min utowej minetki bo mi to zadnej przyjemnosci nie sprawia taka krotka ; o

"Iwa lubisz mniej delikatnie: to przytyj Siedzenie na twarzy do 80kg da sie oddychać. Powyżej 100 hardcore." Zupełnie nie rozumiem jakie znaczenie ma waga w tym wypadku? Przecież nie siada się całym ciężarem ciała, bo facet nie mógłby językiem manewrować, a o to chyba między innymi chodzi. :p Więc jakie znaczenie ma czy to 80 czy 100kg? No nie rozumiem zupełnie... Kobieta siadając zamyka Ci dostęp powietrza zarówno do ust jak i do nosa? Proszę o wytłumaczenie najlepiej z materiałem poglądowym. :p

Gość tomczyke
Perwersja chodzi o to ze jak jstes duża kobieta to mozesz nie tylko zamknac doplyw tlenu, ale i zrobic krzywde ciezarem, mysliz ze to cos milego polozyc komus na twarz 100kg piłke, chociaz by byla miekka :) 🖐️)))

No ale właśnie w tym rzecz, że ja nie rozumiem jakim cudem można położyć komuś 100kg. (czy nawet 50) na twarzy. Przecież nie siada się facetowi dupą na twarzy tylko się mu nad tą twarzą klęka, opierając ciężar ciała raczej na kolanach, tak żeby miał dostęp do łechty i wejścia do cipki, ale żeby miał jakieś pole manewru. Inaczej to według mnie nie ma najmniejszego sensu. :D

Gość zmarszczony
A co Ty demonie seksu! Mnie nikt nie brał za włosy żebyl sie wessał w soki. Po prostu mnie tam ciągnie jak pijaka do gorzały. Bezwarunkowo. Uwielbiam to. Oczywiście nie bezinteresownie. W zamian oczekuję wyrafinowanego loda. Potem wiadomo, koniecznie dymanko

Gość renatałe
jezeli ktos lubi element dominacji, i para zgadza sie na to zeby kobieta pozwlala sobie na wiecej :classic_cool:🖐️ to ja nie widze nic zlego w tym zeby kobieta siadala normalnie nawet jak na pufie... czy kleczy czy siada, w sumie dobre i jedno i drugie

szkoda ze mojego tak nie ciagnie ;/ i niech kurwa mi wyzej nie pisze ktos zebym sie myła bo to jest oczywsite ze sei myje przed i nie tylko !

Gość zmarszczony
Do perv To była prowokacja, choć technicznie się mylisz. W sytuacji kiedy laska siedzi na szyi, wszystko sie może zdarzyć. Czasem naprawdę głowa wydaje się uwięziona pod ciippą. Tym bardziej że jak jest dobrze, nie można przerywać jazdy tylko dlatego że się duszę

"Tym bardziej że jak jest dobrze, nie można przerywać jazdy tylko dlatego że się duszę" No tak rozumiem. :classic_cool: Są rzeczy ważne i ważniejsze. :classic_cool: Czyli zostaje mi dieta albo 69 na boku. 😴

Gość ja pani wasza
wykap sie

"jak na pufie" niby można, tylko po co? Minetka podczas takiego siedzenia się nie uda. Tak jak napisała Perw język nie może być przygnieciony, bo mężczyzna nie będzie mógł nim manewrować. Można to nazwać siedzeniem na twarzy, ale nie minetką :D Zresztą uduszony mężczyzna jest mało przydatny:classic_cool:

Gość zmarszczony
Perv, nie przejmuj się. Trochę ubarwiałem. Ale zapomniałbym o bardzo ważnym pytaniu, które miałem skierować do Ciebie jakp językoznawcy..