Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotblonddie

CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BARDZO DŁUGIE WŁOSY??? FOTO

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
włosy super , wlaścicielka tychże super Dzaga

Gość ta laska ma grube nogi
a wlosy dlugie ale nie gęste

na 100% sa docepiane

genialne włosy, kurcze chciałby je przeczesywać swoimi rękami ;] aps. nogi ma bardzo ładne, nie grube.

levviatan typowy facet dałeś sie nabrać na to ze laske doczepiła sobie włosy u fryzjera, opaliła sie nna solarium i nałozyla pół drogerii na ryj...tana solarówa i uwierz ze dotykanie doczepianych włosów to nic fajnego... ps. ma uda jak u słonia, i nikt nie powie ze to zgrabne nogi

Rhovannion ale ty masz swoje naturalne włosy, a laska z linka to plastik z doczepami

Gość doopa z troopa
to zdjęcie krązy już tu od dawna....ile razy jeszcze je wkleisz śmierdząca pipo? a ty levviatan prawiku możesz jedynie przeczesywać włosy na dupie:o

Gość kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak sprawy sie maja ty poyebany skoorvysynu zajmij się nauka a nie chojnią!

Gość matkooo córką
tyle bizuterii na plaze? pierscionki, paseczki, bransoletki. nasrane w główce pustej;)

właścicielka dosyć urocza,super styl ubierania i widać zadbana,włosy b.ładne jej pasują ale nie każdemu pasują długie włosy. A co do nóg ja mam fajniejsze;)

Gość grube nogi?
ja pierdole przez takich idiotow serio mozna wpasc w kompleksy rhovannion pare pytan co do Twoich wloskow mam :) po zdj nie umiem ocenic - masz geste/srednie czy rzadkie wlosy?

Gość matkooo córką
jennifer naprawde podoba ci sie jak ona jest ubrana??? moim zdaniem wyglada okropnie;/ ani modnie ani ładnie... myślałam ze ty jestes taka bardziej kumata jesli chodzi o ciuchy

Gość matkooo córką
łohohohohohooo ... 150 pln Za taką szmatkę

b.fajna bluzka ale nie do każdego typu urody pasuje i tez nie do każdej sylwetki ,na mnie pewnie wyglądałaby średnio bo nie jestem tak niska i krępa jak ona

Ona nie jest krępa, jest bardzo szczupła. Śmieszą mnie wspólczesne pseudo kobiety z zaburzeniem postrzegania sylwetki :o

Gość matkooo córką
ojjj... gruba nie jest, ale jest dość masywna...

Masywna :D Przecież ona góre ma płaską, mały biust, szczupłe nogi, uda lekko nabite ale dzięki temu są ładne, bo nie ma przestrzeni między nogami i nie wygląda jak rozlazła. Zresztą mniejsza z tym :o

pisałam już to...ale denewrują mnie te wredne powodowane zawiścią komentarze, więc powtórze BARDZO ŁADNE WŁOSY

Gość mortadelka__
jennifer8787*** ciebie akurat to nikt nie widział ładnie ubranej...po za tym ty kupujesz szmatki za 5 dyszek w new yorkerze czy orseyu, prawda?:D moze kiedys dostaniesz wieksze kieszonkowe i kupisz sobie cos naprawde łądnego, nie martw sie;) ciekawe czy lalunia ze zdjecia sama na tą szmatkę zarobiła?:) a moze tak jak jennifer ma sponsora, tylko ze bogatszego:D