Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotblonddie

CZY PODOBAJĄ WAM SIĘ TAKIE BARDZO DŁUGIE WŁOSY??? FOTO

Polecane posty

Gość mortadelka__
laska ze zdjęcia najłądniejsza nie ejst,ale akurat po niej widac, ze jest bogata...po tobie jennifer niestety nie, ale ciagle o tym mówisz:D:)..\

. ojej, ta dziewczyna prowadzi bloga, jest chyba fotomodelką;)! nie dajcie się nabrac, ze to autorka, bo duzo jej zdjęc jest w necie... a dziewczyna ładna i stylowa;)

Gość dziewczyny a jaki ona
włosy śliczne;)

a wiecie co ja sobie robie z waszych opinii?buhehehe :) na codzień ubieram się wygodnie i modnie:) nie mam potrzeby kupowania ciuchów po 1500zl;) .Jak gdzieś wychodze odwalam się na całego ;) i robie szał na ulicy zwłaszcza wśrod mężczyzn to mi wystarczy ;). Grunt to ubrać się modnie ,odpowiedno połączyć ze sobą kolory a nie obkupić się w drogie markowe ciuchy które nie mają ze sobą nic wspólnego...uwielbiam kupowac ciuchy w bershce ,hm i zarze

Gość dziewczyny a jaki ona
;-)

Gość ladny kolor
ale dlugos nie

Miałam kiedys takie długie i mi sie nie podobały.. tragedia z nimi była. No i chyba faktycznie aż tak długie do pasa to nie sa fajne..

Gość ladny kolor
EDYCIAK MOGLAS TAKIE DŁUGIE ZOSTAWIĆ...

Ale wydawało mi się, że sa brzydkie.. bo to bardzo niewygodnie nosic je rozpuszczone, bo latem strasznie tak gorąco, a zima bardzo sie elektryzuja.. Dlatego nosiłam je zwykle związane lub splecione w warkocz.. i to nie wygladało fajnie. a nawet jak je rozpusciłam, to były przyklapniete, bo sporo ważyły. W dodatku tragedia było je po myciu rozczesac..