Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Wasz wizerunek na kafe - czy obchodzi was jak jesteście postrzegani tutaj?

Polecane posty

Gość IMO13855
barrakuda... "kiedy ostatnio cieszyles sie nimi w realu?" Lala, przecież nie pogryzę Cię jeśli śmiało złożysz propozycję. :classic_cool: Prawa-tywa "To wsadź na Voile i daj linka" http://www.voila.pl/277/n8j8r/?1 "Pokaże w zamian tzytzki" Żeby nie były małe, żeby nie były małe, żeby nie były małe...:P

Gość IMO13855
Prawa-tywa "Mi chodziło to prawdziwe zdjecie" "Prawdziwe"? Nie lepiej jakbyś zrobiła sobie nowe? :classic_cool:

Prawa-tywa, przyznaj się, nie wyjdziesz, jak wtedy (sprzed kilku lat) ;)

Gość IMO13855
Prawa-tywa "Nie, bo tamto jest juz kultowe a ja nie chce sie bardziej ujawniać jedno to i tak o 1 za duzo." Przyznaj się, że zbyt wiele roboty by Cie to kosztowało. Najpierw kilo makijażu, potem kilkaset zdjęć i kilkugodzinna sesja wyborów najlepszego, no i czar Photoshopa - co także trwa. :P Ewentualnie prostsze wyjaśnienie - to nie Twoja fota! :classic_cool:

Gość IMO13855
Tak więc muszę uciekać - oczywiscie nie przez to, iż w momencie wklejenia facjaty Muzki, zostałbym posądzony o psychopatyczne gromadzenie fotek Kafeteriuszek z Noxą na czele. :P

tak. mam ok 130 IQ, najnizej mialem 117. srednia to ok. 100 w PL. wiec jestem inteligenty. co do grzeszenia. zawsze mozna z samym soba ;) jak nie ma z kim. i nie siedze tu caly czas. nie siej propagandy pipko :)

Dobra przyznam sie :classic_cool: To było zdjecie jakiejs dziewczyny z amerykanskiego portalu randkowego czy tam spolecznosciowego :D

Wertyp. I tak mnie to nie obchodzi. Tak tylko chciałam zagadać :D Zdajesz sobie sprawę, że z twoim aj kju trudno będzie znaleźć osobę, która choć w połowie wyda ci się inteligentna? :P

Gość nie nie nie znajoma
mowisz tak dlatego, ze po prostu czujesz ze jestes nielubiany i nie chcesz zeby ktos bron Boze pomyslal, ze po prostu ciota z ciebie.