Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Wasz wizerunek na kafe - czy obchodzi was jak jesteście postrzegani tutaj?

Polecane posty

Gość IMO13855
Muzka - po takim ciosie jakim był DANIEL (który zaraz pewnie przytaszczy swój gimnazjalny odwłok :D ), moja wiara w człowiek legła w gruzach. ;)

imo jakbym miała się przejmowac tym co o mnie wypisują juz by mnie tutaj nie bylo;) .Cycków nie pokaże ,wystarczy że dupe ktoś wkleił prawa tywa domek dobrze -tynki kładą:) ale i tak do lata trzeba poczekać z wprowadzką

Gość IMO13855
jennifer8787*** "Cycków nie pokaże ,wystarczy że d**e ktoś wkleił" No właśnie - czemu do tej pory nie mam zdjęcia Twojej dupy, ja się pytam?! :classic_cool:

Gość IMO13855
Idę się wysrać, za pół godziny jestem. I cycki mają być!

nie, tylko wkurwia mnie jedno, jak ktos naprawde chamsko do mnie pisze, tak jakby kufa nie szlo obrazac z klasa :D wiem ze to tutaj nie mozliwe :D czasami nawet jest zabawnie :D

Autorze, chcesz się mierzyć ze mną? :classic_cool: Poza tym ja cię lubię, no i tu masz pecha. A i błagam, przed "albo" nie dawaj przecinka, nieuku :P

Gość IMO13855
Pończoszko! A już myślałem, że nie ujrzę dzisiaj żadnych krągłości! ;) ;)

hehehe no jak nie? :D jest tu jedna taka ze zdjeciem w stopce w rudych wlosach z cycami ze ja Cie :D fajna laska ;) ja tam nic nie mam :P

Boże! Dzisiaj powrót do dziekanatu a ja zapomniałam zeskanowac dupe na nowym skanerze specjalnie dla ciebie IMO :classic_cool:

lady love nie to żebym coś miała do twojego wyglądu bo zadbana z ciebie dziewczyna ,ale miałaś kiedyś grzywkę? bo myślę żeby ci pasowała ,nawet taka na skos.

mialam duzo razy i to wszelakie, zadne mi nie pasuja.. wygladam w niej jak dzidzius :D a tak na marginesie mam grzywke na skos i tez jakos dziwnie sie w niej czuje, ale czasem zaczesuje wlosy na bok ;)

Gość IMO13855
Pończoszko - zaspokój moją naturalną ciekawość, a ja zaspokoję Twoją naturalną potrzebę komplementów (nie ważne, czy prawdziwych). :P Muzka - na takie 'szaleństwa' musiałabyś się odpowiednio przygotować, czyli depilacja, mini i łatwo ściągane majtki. Acz to jest niebezpieczne, gdyż w dziekanacie nie wypada w takim stroju...no chyba, że szef lubi. :classic_cool:

Prawa-tywa nie widziałam twojego pytania wybacz:) póki co 200m2 w planach (za rok ,2 od wprowadzki) może góra czyli kolejne 100m2 w trakcie ocenimy czy nam potrzeba więcej metrów.Chociaż brakuje mi typowego pomieszczenia na suszenie prania więc pewnie góre zrobimy

hehehe Imo, wybacz ale nie mam kompleksow :d no chyba ze na punkcie swojego nosa :D wiec nic ci nie pokaze :P

Gość IMO13855
Prawa-tywa "IMO, nie masz może mojego zdjecia na komputerze?? bo na Voila już wygasło" Mam. :classic_cool: Lady Love "...nic ci nie pokaze" W swoim filmie nie byłaś taka "nieśmiała" - czyżby same pończochy dodawały odwagi? :P