Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloo helooooo

Jestem prawiczkiem bez znajomych. Wyszedłem dziś do ludzi, nikogo nie poznałem

Polecane posty

Gość heloo helooooo

czuje ,ze jestem nie lubiany przez młodziez i tzw srodowisko ''dresiarskie'' i ludzi z blokowisk. Patrzą się na mnie dziwnie jakby chcieli pobić i okraść , czują ze jestem frajerem. Kobiety w ogole mnie nie zauwazają ,nie dziwie sie. Bylem dzis wsrod ludzi ,zapisalem sie do szkoly policealnej, byłem tez na zakupach ,sluchając waszych rad by sie ciekawiej ubrac, w galerii handlowej nie poznalem nikogo ,byłem niewidzialny , wrócilem zadowolony do domu z kilkoma torbami. To chyba moje powolanie , wydawać kase ,zajebiscie przyjemne uczucie, konsumpcjonizm jest wspanialy :) Wrocilem do domu na piechote, bylem po drodze zrobic mamie zakupy. Tez nikogo nie poznalem. W autobusie rano bylem niewidzialny, malolaty jak wspomnialem patrzyli na mnie nieciekawym wzrokiem . Spodobala mi sie jedna dziewczyna , odwazylem sie !!! i zapytalem o studia ,czy są wolne miejsca na zaocznych , trzymala w ręku teczke reklamową z nazwa uczelni. Odpowiedziala mi bez wiekszego zaangazowania, rozmowa trawala ze 4 minuty. Wysiadla. Po powrocie probowalem skontaktowac sie z dawnymi ''kolegami'' . pierwszy studiuje w innym miescie, po glosie mozna bylo poznac ze ma mnie w dupie, drugi nie wiedzial z kim rozmawia,nie mial mojego numeru , nie pamietal mnie, przypomnialem mu sie ,zapytal co slychac i ze musi konczyc , trzeci = nie ma takiego numeru Podsumowując, wyszedlem do ludzi i nic sie nie zmienilo :)

Gość rokz343
najwazniejsze jest pozytywne nastawienie .. Bez tego jest po tobie

Gość heloo helooooo
ciągle mam pozytywne nastawienie ,ciekawe tylko jak długo :D

Gość xcz
heh, ciekawie to opisałeś, niestety ja również zaliczam się do tego typu ludzi co Ty, ciekawe co w nas jest nie tak

Gość SZOOKKKK
Dla was nie ma ratunku , na kafe siedzi kilkunastu prawiczkow od lat i nic nie zmienili w swoim zyciu

Gość gość
to chyba kwestia charakteru,wyglądu no i szczęścia. nie masz chyba żadnej z tych rzeczy ale nie przejmuj się - takich jak ty są tysiace. niby tylu ludzi nas otacza ale znalezienie jednej osoby dla siebie raniczy z cudem.Cos tu jest nie tak. Mi sie wydaje że to ta zjeb...na nastawiona na konsumpcjonizm i tymczasowosć kultura masowa.niektórym ona zamyka drogę do spełnienia.

Gość gość
Też tak mam. Jestem młodą dziewczyną z zainteresowaniami. Wychodzę z domu bardzo często - do sklepów, na uczelnię, do kina, na koncerty, festiwale, wolontariaty... i nic. :) Zaraz się zbiegną pewnie jakieś chamy, by powiedzieć, że to na pewno dlatego, że jestem brzydka i gruba. Wagę akurat mam w normie, wyglądem na pewno nie straszę ludzi i nie przysparza mi on zbyt wielu powodów do kompleksów. Masa ludzi o wiele brzydszych i zaniedbanych jest w związkach. To chyba jest po prostu kwestia przypadku - szczęścia bądź jego braku, że nie możemy nikogo znaleźć wartościowego. Nie wiem. Powiem tylko tyle, że już mi nawet nie zależy. Pozdrawiam Singli! :)