Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celaaa123

Proszę o szybka odpowiedź

Polecane posty

Gość celaaa123

Witam dziewczyny. Mam konkretne pytanie i liczę na taką samą odpowiedź. Tematów jest wiele o podobnej treści, jednak proszę o wyrozumiałośc. Z moim jesteśmy już 3 latka, cudowne. Współżyjemy od dłuższego czasu. Różnica wiekowa - 2 lata. Dni płodne liczę sobie sama, nie wiem czy popełniłam błąd ale w internecie pokazuje się inny termin. Pierwszy stosunek przerywamy, kolejne już z prezerwatywą. Ostatnio nam pękła... Trochę się martwimy.. Długosc cyklu mam 28 dni. Ostatnia miesiaczka 21.IX b.r. Wg internetu dni płodne miałam, jednak nie miałam obfitego śluzu, wogóle miałam bardziej biały niż przezroczysty i było tego malutko. Podwyższonej temp. również nie było, chociaz trudno mi to stwierdzic bo przez ostatnie tygodnie chorowałam... Nie miałam bóli, które towarzyszą mi podczas owulacji. Ale prosiłabym o waszą opinię... Dodam tyko, że mamy konflikt serologiczny. Dziękuje z góry - pozdrawiam.

Gość tu nie maaaaaaaaaaaa
wrozek:O:O:O:O

Gość celaaa123
Prosiłam o konkretną odpowiedź, opinie. Pytam, bo może któraś miała podobnie. Nie pytam czy są tu wróżki, więc ogarnij. Nie umiesz udzielic odpowiedzi to nie pisz wogóle. Ale problem -.-

a dni nie plodnych nie sprawdza sie poprzez kalendarze internetowe tylko poprzez obserwacje cyklu jezeli juz

to po co zadajesz glupie pytania tu nie ma lekarzy:O

Gość celaaa123
No tak mój błąd. Ostatni dzień miesiączki - 27.IX. Kochaliśmy się 2.X. i podczas stosunku nam pękła...

Gość celaaa123
Każdy ma prawo pytac, więc z niego skorzystam. Skoro dla Ciebie to "głupie pytanie", to się nie udzielaj -.- ;D Btw. Nie ma głupich pytań - są głupie odpowiedzi ;**

jesli masz regularny cykl 28io dniowy to nie jestes w ciazy bo 2 X to dopiero 5 dzien cyklu dlugosc cylku 28 => owulacja dnia 14stego czyli 11 X dni plodne to maks 3 dni przed

Przede wszystkim są głupi ludzie. 😴 Po co nam informacja kiedy był ostatni dzień miesiączki? Liczyć to sobie można ile to jest 2+2. 🖐️ Ale polegając na samym liczeniu to oczywiście, że wypadają dni płodne.

"jesli masz regularny cykl 28io dniowy to nie jestes w ciazy bo 2 X to dopiero 5 dzien cyklu dlugosc cylku 28 => owulacja dnia 14stego czyli 11 X dni plodne to maks 3 dni przed" Ta to dopiero jest dobra z matematyki. 😴 14 dzień cyklu wypada jej dzisiaj. 🖐️

Gość celaaa123
Słuchaj tak się składa, że moi rodzice rownież mieli konflikt. 2 lata się o mnie starali i ginekolog powiedział, że to moze byc skutek właśnie konfliktu. Więc mnie nie pouczaj? Nigdy nie polegałam na kalkulatorach internetowych tylko na własnych obliczeniach, dzisiaj sprawdziłam i byly sprzeczne, więc mnie to poprostu zacikawiło, trudno zrozumiec?

"2 lata się o mnie starali i ginekolog powiedział, że to moze byc skutek właśnie konfliktu. " :D :D :D :D :D A jakim cudem niby? :D Póki krew płodu nie ma kontaktu z krwią matki to nic się nie dzieje. 🖐️

Gość celaaa123
Dobra... Dzięki za odpowiedzi ;/ mwhaha. Dobranoc.

Gość A jakie macie grupy??
Kto ma rh minus?? Konflikt nie ma nic do rzeczy.A cykl liczy się od pierwszego dnia mies.Ostatni nic nie mówi